Logo sk.boatexistence.com

Má smok novo nikotín?

Obsah:

Má smok novo nikotín?
Má smok novo nikotín?

Video: Má smok novo nikotín?

Video: Má smok novo nikotín?
Video: Novo 2X by Smok - Best Novo Ever? 2024, Smieť
Anonim

NOVO - SMOK® | Inovácie neustále menia zážitok z vapingu. UPOZORNENIE: Tento produkt obsahuje nikotín. Nikotín je návyková chemikália. Nákup elektronickej cigarety je zakázaný len pre dospelých, NEPLATÍCI.

Koľko nikotínu obsahuje Smok Novo?

Vnútorne má NOVO Pod System rozsah výkonu 10 až 16W, ktorý sa aktivuje mechanizmom aktivovaným potiahnutím, ako je napríklad jednoduchý ťahový nádych. Ergonomicky navrhnutá znovu naplniteľná podložka je vybavená zakriveným náustkom, 2ml kapacitou šťavy pre nikelnaté soli a bočným systémom prúdenia vzduchu poháňaným vzduchom.

Aký druh nikotínu patrí do Novo?

Pravdou je, že neexistuje jednoduchá odpoveď. Systém pod je vyrobený pre tekutiny s vysokým obsahom nikotínovej soli. To znamená čokoľvek s približne 50/50 VG/PG a používa soľ nikotín. Uľahčili sme vám to, tu je zoznam štiav, ktoré sa najlepšie používajú so SMOK Novo.

Je Smok Novo na soľ Nic?

SMOK Náhradné kapsuly Novo (3 balenia)

SMOK sa ľahko plní, 2ml Novo Pod sú optimalizované pre S alt Nic.

Aký POD je lepší pre Novo 2?

Odporúčame vám použiť 1,4ohmový modul so soľou a 1,0ohmový modul s bežným e-džúsom. Obidve kapsuly budú perfektne fungovať s nikotínovou soľou a poskytnú tak uspokojivejší úder do hrdla. SMOK Novo 2 pods sú tiež kompatibilné s originálnymi Novo.

Odporúča: