Logo sk.boatexistence.com

Čo je vestige spirulina?

Obsah:

Čo je vestige spirulina?
Čo je vestige spirulina?

Video: Čo je vestige spirulina?

Video: Čo je vestige spirulina?
Video: Vestige Spirulina Hindi 2024, Smieť
Anonim

Vestige Spirulina je prírodný prášok z rias, ktorý má vysoký obsah bielkovín a je dobrým zdrojom antioxidantov, vitamínov B, vitamínov A, C, D, E a minerálov. Z veľkej časti pozostáva z bielkovín a esenciálnych aminokyselín a má vysoký prirodzený obsah železa.

Ako sa používajú kapsuly Vestige Spirulina?

To pomáha posilňovať imunitný systém a zlepšuje trávenie. Pomáha posilniť prirodzenú očistu a detoxikáciu organizmu. Každá kapsula obsahuje Spirulina (Spirulina platensis) 500 mg Dávkovanie: Jedna kapsula dvakrát denne po jedle.

Je Vestige Spirulina dobrá?

Vestige spirulina je veľmi dobrý produkt, pretože sa skladá z toľkých extrémne vysokých živín. … pozostatková spirulina tiež zlepšuje dobrý imunitný systém. je účinný aj proti anémii, pretože má najbohatší prírodný zdroj bielkovín, ako sú vitamíny železa a minerály.

Je Vestige Spirulina zeleninová?

Popis produktu

Je to najlepší prírodný zdroj antioxidantov s prirodzenými vlastnosťami proti starnutiu. Pro-vitamín A prítomný v Vestige Spirulina pomáha chrániť zrak. Spirulina, ktorá je jediným rastlinným zdrojom B-12, upokojuje vaše nervy a pomáha bojovať proti stresu.

Ako užívate Vestige Spirulina?

Ako užívať kapsuly Vestige Spirulina ?

  1. Zapite kapsulu vodou pred jedlom.
  2. Je lepšie užívať raz denne ráno.

Odporúča: