Logo sk.boatexistence.com

Môžete umyť baby annabell?

Obsah:

Môžete umyť baby annabell?
Môžete umyť baby annabell?

Video: Môžete umyť baby annabell?

Video: Môžete umyť baby annabell?
Video: Куклы Беби бон и Беби Анабель - видео для детей с куклами Как Мама 2024, Smieť
Anonim

V žiadnom prípade nedávajte bábiku do práčky/sušičky. Menšie nečistoty a škvrny je možné odstrániť vlhkou handričkou a jemným čistiacim prostriedkom. Po vyčistení nechajte bábiku úplne vyschnúť. Upozorňujeme, že niektoré výrobky je možné prať (pre deti); toto je uvedené na štítku.

Môže Baby Annabell piť vodu?

voda je taká lahodná a určite obľúbený nápoj Baby Annabell. Pohybuje ústami, saje fľašu a vychutnáva si nápoj s dunivými zvukmi pitia.

Ako zobudíte Baby Annabell?

Ak plače, potľapkajte ju po chrbte alebo pohladkajte po líci v ležiacej polohe. Môžete ju tiež zobudiť tým, že jej dáte cumlík a bude plakať. Aby ste ju upokojili, zdvihnite ju do vzpriamenej polohy a jemne ju potľapkajte po chrbte alebo ju pohladkajte po líci, keď leží. Nakŕmte Baby Annabell® vodu z fľaše.

Ako umývate bábiku baby born?

Krok 1 – Po kŕmení a kúpaní naplňte fľašu teplou vodou a jemným mydlom na riad Krok 2 – Vložte špičku fľaše do polovice do úst dieťaťa tak, aby smerovala nadol a stlačiť fľašu. (Poznámka: Vloženie fľaše príliš ďaleko vyčistí nesprávnu vnútornú hadičku).

Viete kúpať bábiku BABY born?

BABY born® sa môže okúpať vo vani alebo ho vziať do bazéna, ale neponárať ho do vody. Pred kúpaním sa uistite, že je skrutkovací uzáver na chrbte bábiky zatvorený (štrbina uzáveru je zvislá). Na kúpanie používajte iba studenú alebo vlažnú vodu a používajte iba bežné kúpeľové prísady vhodné pre deti.

Odporúča: