Logo sk.boatexistence.com

Prečo sa termostat Nest prepne do režimu offline?

Obsah:

Prečo sa termostat Nest prepne do režimu offline?
Prečo sa termostat Nest prepne do režimu offline?

Video: Prečo sa termostat Nest prepne do režimu offline?

Video: Prečo sa termostat Nest prepne do režimu offline?
Video: 😮 Что не так с Mitsubishi Outlander 3? Показываем слабости и болячки типичного японского кроссовера. 2024, Smieť
Anonim

Ak je úroveň nabitia batérie vášho termostatu nízka, odpojí sa od Wi-Fi … Ak váš termostat opakovane stráca nabitie batérie, môže vyžadovať kábel C alebo napájací konektor Nest. Termostat Nest. Nest Thermostat vás upozorní, keď sa úroveň nabitia batérie zníži, ale môžete to kedykoľvek manuálne skontrolovať.

Prečo môj Nest Thermostat zostáva offline?

Termostat Nest sa môže javiť ako offline ak je úroveň batérie nižšia ako 3,6 V. Ak je však viac ako 3,8 V, malo by sa zdať pripojené, pretože úroveň batérie nie je dostatočne nízka na automatické odpojenie zariadenia Nest od siete.

Čo sa stane, ak Nest prejde do režimu offline?

Bez internetového pripojenia Wi-Fi váš termostat Nest bude fungovať iba ako tradičný termostatStále môžete svoje systémy HVAC ovládať manuálne pomocou rozhrania na termostate. Väčšina termostatov Nest bude fungovať s vašimi existujúcimi nastaveniami a plánmi, ktoré implementujete, aj bez internetového pripojenia.

Čo spôsobuje hniezdenie offline?

Vo väčšine prípadov sú problémy s kamerou Nest Cam v režime offline kvôli zlému pripojeniu Wi-Fi alebo umiestneniu kamery Môže to byť tiež spôsobené aktualizáciou softvéru alebo konfliktom nastavení smerovača. Bez ohľadu na problém s pripojením musí mať používateľ fyzický prístup ku kamere, aby ho mohol opraviť, čím sa vyhne možným bezpečnostným kompromisom.

Prečo sa moje zariadenie Google Nest stále odpája?

Niekedy môžu uvoľnené, odpojené alebo poškodené káble spôsobiť problémy s pripojením Uistite sa, že dodaný ethernetový kábel je bezpečne pripojený (karta by mala zacvaknúť) k vášmu smerovaču Google Nest Wifi alebo primárnej sieti Port WAN bodu Google Wifi. Druhý koniec by mal byť bezpečne pripojený k vášmu modemu.

Odporúča: