Logo sk.boatexistence.com

Kto ide dnes večer cez kľúčovú dierku?

Obsah:

Kto ide dnes večer cez kľúčovú dierku?
Kto ide dnes večer cez kľúčovú dierku?

Video: Kto ide dnes večer cez kľúčovú dierku?

Video: Kto ide dnes večer cez kľúčovú dierku?
Video: 40 YEARS AGO This Corrupt Family Fled Their Abandoned Palace 2024, Smieť
Anonim

Na paneli celebrít sa dnes večer objavia Jonathan Ross, Melanie Sykes a Ashley Banjo. Budú sa snažiť uhádnuť, koho dom napadol Keith Lemon, pričom im pomôže niekoľko starostlivo vybraných indícií.

Kto žije v takomto dome cez kľúčovú dierku?

"Pozorne sledujte, pretože pamätajte, že stopy sú tam, keď prechádzame… kľúčovou dierkou." "Kto by žil v takom dome? David, je to na tebe. "

Bolo cez kľúčovú dierku zrušené?

ITV po šiestich sériách porazila Keitha Lemona Through The Keyhole. … 'Od minuloročného seriálu sa viedli diskusie o budúcnosti Cez kľúčovú dierku a teraz sa rozhodlo, že ju zavrhneme,' povedal jeden zasvätený.

Je Keith Lemon Avid Merrion?

Charakteristika. V rozhovoroch si Francis zvyčajne osvojuje jednu zo svojich celebrít, pričom počas behu Bo' Selecta! v rokoch 2002 až 2006 ho vypočúvali ako Avid Merrion a odvtedy ako Keith Lemon.

Prečo nosí Keith Lemon rukavice?

Keith predtým vysvetlil nosenie rúk slovami: „ Často nosím na zápästí obväz, pretože tam mám dosť neortodoxné tetovanie a hoci by som tvrdil, že je je to živá forma umeleckého vyjadrenia, nanešťastie väčšina televíznych producentov má tendenciu nesúhlasiť. "

Odporúča: