Logo sk.boatexistence.com

Súhlasili by ste s tým, že hĺbka útlaku?

Obsah:

Súhlasili by ste s tým, že hĺbka útlaku?
Súhlasili by ste s tým, že hĺbka útlaku?

Video: Súhlasili by ste s tým, že hĺbka útlaku?

Video: Súhlasili by ste s tým, že hĺbka útlaku?
Video: "Пока смерть не разлучит нас..." Кларк Гейбл и Кэрол Ломбард. История любви. 2024, Smieť
Anonim

Odpoveď: Je absolútne pravda, že hĺbky útlaku vytvárajú výšky charakteru. Útlak môže otriasť a destabilizovať obyčajných ľudí; ale charakterní muži rozvíjajú svoj charakter až k vrcholu silou útlaku.

Súhlasíte s tým, že hĺbka útlaku vytvára vrcholy charakteru Ako to Mandela ilustruje, môžete k tomuto argumentu pridať svoje vlastné príklady?

Môžete k tomuto argumentu pridať svoje vlastné príklady? Odpoveď: Súhlasím s tvrdením, že hĺbka útlaku vytvára výšky charakteru. Nelson Mandela to ilustruje uvádza príklady veľkých hrdinov Južnej Afriky, ktorí obetovali svoje životy v dlhom boji za sloboduIndia je plná takýchto príkladov.

Čo má Mandela na mysli, keď hovorí, že na vytvorenie takej výšky charakteru si možno vyžaduje takú hĺbku útlaku?

Čo má Mandela na mysli, keď hovorí: „Možno si to vyžaduje takú hĺbku útlaku na vytvorenie takej výšky charakteru.“? … Útlak spôsobuje, že ľudia sú fyzicky násilní Útlak vytvára u postihnutých silnejší charakter. Útlak treba vítať s otvorenými rukami.

Čo vytvára hĺbku útlaku?

To je úplná pravda, že hĺbka útlaku vytvára výšky charakteru. Útlak destabilizuje obyčajných ľudí, ale tí, ktorí sú charakterní muži, môžu použiť silu útlaku na rozvoj svojho charakteru do veľkej výšky.

Ako Mandela pochopil, že myšlienka slobody je ilúzia?

Mandela si uvedomil, že jeho chlapčenská sloboda bola ilúzia pretože keď bol dieťa, bola obmedzená len na behanie v blízkosti polí, túlanie sa okolo matkinej chatrče, slobodu plávať v čerstvých a čistých prúdoch vody v dedine, pečené mealies (juhoafrická rastlina kukurice) pod hviezdami a jazdiť na širokých chrbtoch …

Odporúča: