Logo sk.boatexistence.com

Sú vŕtané a drážkované rotory vhodné na ťahanie?

Obsah:

Sú vŕtané a drážkované rotory vhodné na ťahanie?
Sú vŕtané a drážkované rotory vhodné na ťahanie?

Video: Sú vŕtané a drážkované rotory vhodné na ťahanie?

Video: Sú vŕtané a drážkované rotory vhodné na ťahanie?
Video: Питание от батареи и НОВЫЙ Allett Stirling на базе Ego- Eco Village SALTEX 2021- 2024, Smieť
Anonim

Vŕtané a štrbinové Prekrížené a štrbinové rotory sú vhodné pre ťažké ťažné vozidlá. Otvory im pomáhajú bežať chladnejšie. Štrbiny pomáhajú vankúšikom hrýzť. Tieto výhody môžu poskytnúť konzistentné a efektívne brzdenie na ťažnom zariadení.

Sú vŕtané a drážkované rotory nevhodné na každodenné jazdenie?

VŔTANÉ rotory sú lepšie pre každodenné jazdenie, pretože sú menej náchylné na deformáciu alebo vytváranie vysokých miest a zvyčajne sú ľahšie na brzdové doštičky, ale nefungujú tak dobre pri extrémnom brzdení ako Slotted.

Potrebujem štrbinové rotory na ťahanie?

Pri ťahaní prívesu alebo pri jazde s ťažším vozidlom musíte počítať s vyššou akumuláciou energie. Musíte zabezpečiť, aby vaše brzdové doštičky fungovali dobre pri nízkych aj vysokých teplotách so spoľahlivým trením. Vŕtané a drážkované rotory zvyšujú chladenie a zabraňujú prehriatiu častí bŕzd

Sú vŕtané a drážkované rotory vhodné pre offroad?

vŕtanie ich oslabuje a spôsobuje ich praskanie. išiel by som s slotted. Na svojom džípe mám súpravu motorových rotorov a fungujú skvele na ceste aj mimo nej. štrbiny pomáhajú čistiť vodu a blato z rotora.

Sú vŕtané rotory vhodné na ťahanie?

Vŕtané a drážkované rotory fungujú obzvlášť dobre pre odťahové vozidlá, nákladné autá a iné autá, ktoré prevážajú ťažké náklady. Ťažšie vozidlá vyžadujú viac energie na bezpečné zastavenie a tento typ brzdového rotora vyniká v jej poskytovaní. Vŕtané a drážkované brzdové rotory sú tiež vhodné na všeobecné použitie v pouličných vozidlách.

Odporúča: