Logo sk.boatexistence.com

Prečo Sharif opustil ostrov lásky?

Obsah:

Prečo Sharif opustil ostrov lásky?
Prečo Sharif opustil ostrov lásky?

Video: Prečo Sharif opustil ostrov lásky?

Video: Prečo Sharif opustil ostrov lásky?
Video: Prvé dojmy Pavlíny a Martina po príchode na ostrov | Survivor CZ&SK 2024, Júl
Anonim

Vo vyjadrení pre Sherifa povedal: „ V prípade zlého úsudku som porušil pravidlá vily a v dôsledku toho som súhlasil s producentmi, že to bolo najlepšie pre aby som odišiel z vily. „Ľutujem, že som sa nesprával správnym spôsobom a ako 20-ročný chlap viem, že to vezmem na vedomie a poučím sa z toho.

Prečo bola Malia odstránená?

Na ostrove lásky

Na siedmy deň Scott odišiel z vily na rande s Maliou. Neskôr v deň 7 bola Malia odstránená z vily po hádke s Kady.

Prečo Anton opustil Ostrov lásky a vrátil sa?

Vyhlásenie z Ostrova lásky znelo: „Keď sa Anton počas dňa necítil dobre, strávil noc mimo vily a následne je nezvestný v dnešnej epizóde. Odvtedy sa vrátil do vily. Anton teraz hovoril o svojej chorobe a vysvetlil, že to bolo spôsobené dehydratáciou

Sú Anna a Jordan stále spolu?

Anna a Jordan – SPLIT Táto dvojica takmer opustila ostrov po tom, čo sa ocitla na posledných troch miestach, hodiny po tom, čo Jordan požiadal Annu, aby bola jeho „kuriatko“.

Sú Anton a Belle stále spolu?

Anton a Belle mali počas svojho pôsobenia v reality show niekoľko skalných patchov a len mesiac po skončení série couple oznámili svoj rozchod. 14 dní po romantickom výlete na Malorku sa ich vzťah skončil, pričom zdroje tvrdili, že Belle sa po Antonovej dovolenke na Ibize cítila „nerešpektovaná“.

Odporúča: