Logo sk.boatexistence.com

Kto platí pôrodné asistentky nz?

Obsah:

Kto platí pôrodné asistentky nz?
Kto platí pôrodné asistentky nz?

Video: Kto platí pôrodné asistentky nz?

Video: Kto platí pôrodné asistentky nz?
Video: Нелогичная жизнь_Рассказ_Слушать 2024, Smieť
Anonim

Ak máte prvé dieťa a vaša pôrodná asistentka vám poskytne všetku starostlivosť o pôrodnú asistentku (vrátane pôrodu, prenatálnych a popôrodných návštev a za predpokladu, že nemáte voliteľný cisársky rez), bude jej zaplatená maximálne 2213 $ od ministerstva zdravotníctva.

Ako dostane pôrodná asistentka zaplatené NZ?

Platy pre pôrodné asistentky zamestnané na okresných zdravotných úradoch (DHB) sa líšia v závislosti od dĺžky ich služby, odpracovaných rokov a ich rozpisov pracovných zmien. Nové pôrodné asistentky zvyčajne začínajú na 54 000 USD ročne Pôrodné asistentky s praxou do piatich rokov zvyčajne zarábajú 54 000 až 75 000 USD. … Samostatne zárobkovo činné pôrodné asistentky zvyčajne zarábajú 80 000 USD alebo viac.

Je pôrodná asistentka na NZ zadarmo?

Pôrodné asistentky poskytujú bezplatnú pôrodnú starostlivosť všetkým oprávneným ženám na Novom Zélande a prevažná väčšina novozélandských žien má pôrodnú asistentku ako svoju vedúcu opatrovateľku. Pôrodné asistentky LMC spolupracujú s ostatnými členmi tímu zdravotnej starostlivosti, ak ženy potrebujú dodatočnú starostlivosť počas tehotenstva, pôrodu a pôrodu alebo v postnatálnom období.

Ako sú financované pôrodné asistentky?

Samostatne zárobkovo činné pôrodné asistentky pôsobia v komunite a dostávajú financie priamo od ministerstva zdravotníctva. … Samostatne zárobkovo činné pôrodné asistentky majú zmluvy o prístupe, takže sa môžu starať o ženy na jednotlivých pôrodných jednotkách a v nemocniciach.

Koľko stojí pôrodná asistentka NZ?

Pôrodné asistentky komunity boli prvýkrát uznané v roku 1993 prostredníctvom tribunálu pre dávky v materstve. Toto stanovilo hodinovú sadzbu za nepretržitú starostlivosť pôrodnej asistentky vo výške $52 za hodinu, pričom niektoré výnimočné služby sú nárokovateľné na 104 $ za hodinu. Očakávalo sa, že toto financovanie pokryje všetky odmeny, prevádzkové a obchodné náklady.

Odporúča: