Môžete si kúpiť feuilletín?

Obsah:

Môžete si kúpiť feuilletín?
Môžete si kúpiť feuilletín?

Video: Môžete si kúpiť feuilletín?

Video: Môžete si kúpiť feuilletín?
Video: Lístok do košickej MHD si môžete kúpiť už aj cez aplikáciu 2024, Septembra
Anonim

Tu je niekoľko možností nákupu pre vás (pridružené odkazy): Feuilletine si môžete kúpiť v troch rôznych veľkostiach od Amazonu: 11 oz taška od Essential Pantry . 5,5-librová krabica od Cacao Barry . 11 oz od Cacao Barry.

Čo je feuilletine English?

Feuilletine alebo pailleté feuilletine (francúzska výslovnosť: [paj. te fœj. tin]) je chrumkavá cukrovinka vyrobená z tenkých sladených palaciniek … Vo francúzštine sú tieto chrumkavé palacinky sa nazývajú crêpes gavottes alebo crêpes dentelles; ale keď sa rozdrobia na malé črepiny, stanú sa feuilletínmi.

Ako skladujete Paillete Feuilletine?

Potom ho rozdrvte na malé kúsky. Nechajte úplne vychladnúť. Feuilletine vedra sa bojí vlhkosti, preto ju uchovávajte v hermetickej nádobe. Nekombinujte do vlhkých zmesí, inak stratí svoju chrumkavosť.

Čo je Pailette Feuilletine?

Roy altine tiež známy ako Paillete Feuilletine je vyrobený z drvenej oplátky nazývanej crepes dentelles. Tento produkt ponúka príjemnú chrumkavú textúru a chuť karamelizovanej oblátky s tónmi vanilky.

Čo je Paillete?

Tiež známe ako Paillete Feuilletine (tm), tieto Crepes Dentelles omrvinky z Cocoa Barry je ťažké nájsť. Vyzývajú ich klasické francúzske recepty a sú bežnou ingredienciou pri príprave Praline Feuillete alebo plnky do Pralinky. Všimnite si, že tieto omrvinky sú jemné a sú prirodzene malé.

Odporúča: