Logo sk.boatexistence.com

Kto debutuje v I Land?

Obsah:

Kto debutuje v I Land?
Kto debutuje v I Land?

Video: Kto debutuje v I Land?

Video: Kto debutuje v I Land?
Video: 50 лет преданности и страшное предательство/ История любви Владимира и Надежды Самойловых 2024, Smieť
Anonim

Vo finále šou 18. septembra 2020 debutovalo posledných 7 členov ako Enhypen Medzi víťazných súťažiacich patria Yang Jung-won, Lee Hee-seung, Ni-ki, Jake, Jay, Park Sung-hoon a Kim Sun-oo. O prvých šiestich členoch rozhodlo globálne hodnotenie a o poslednom členovi výber výrobcu.

Kto bude debutovať v I-land?

K, Nicholas, EJ, Kyungmin a Ta-Ki, ktorí boli predstavení prostredníctvom show „I-LAND“v roku 2020, budú súčasťou projektu s ďalší členovia, ktorí sa môžu pripojiť po konkurzoch s názvom „&AUDITION“. Skupina bude mať debut v roku 2021.

Debutoval K v I-land?

Dňa 1. júna 2020 bol K predstavený ako účastník pripravovanej survival show I-LAND od CJ ENM a Big Hit Entertainment. … Prežil až do poslednej epizódy I-Land, kde sa prepadol o jedno miesto v rebríčku debutov a nedokázal debutovať s Enhypen.

V akej skupine Taki debutuje?

TA-KI bol súčasťou Chamber 5 (Dream of Dreams) v ôsmej epizóde, ale bol vyradený, pretože bol bohužiaľ na poslednom 11. mieste. 31. decembra 2020 bol odhalený ako člen projektu HYBE Labels Japan Global Debut Project, ktorého debut je naplánovaný na rok 2021.

Kto bude debutovať v Bigit Japan?

Fanúšikovia boli 31. decembra 2020 tak nadšení, keď Big Hit Japan (teraz HYBE LABELS JAPAN) odovzdal video a oznámil, že päť súťažiacich I-Land - EJ, Kyungmin, K, Taki, a Nicholas – budú čoskoro celosvetovo debutovať po nábore ďalších členov prostredníctvom konkurzu.

Odporúča: