Logo sk.boatexistence.com

Ako používať braun silk epil 9?

Obsah:

Ako používať braun silk epil 9?
Ako používať braun silk epil 9?

Video: Ako používať braun silk epil 9?

Video: Ako používať braun silk epil 9?
Video: Holime.cz| Recenze epilátoru Braun Silk épil 9-561 2024, Smieť
Anonim

Používajte epilátor Silk-épil 9 vo vani alebo pod sprchou pre extra pohodlie. Teplo vody uvoľňuje endorfíny – prirodzený prostriedok proti bolesti. Znižuje akékoľvek drobné nepohodlie a podráždenie pokožky. Pri pravidelnom používaní je epilácia prakticky bezbolestná.

Môžete použiť Braun Silk EPIL 9 na tvár?

Ak je teda súčasťou Silk Epil 9 aj čiapka na tvár, neodporúčame vám ju používať na tvári.

Je lepšie epilovať namokro alebo nasucho?

Peeling – Peeling pred epiláciou pomáha uvoľniť zarastené chĺpky a odstrániť odumreté kožné bunky, čím pokožku pripraví na lepší výsledok. Doprajte si kúpeľ – Epilácia mokrej pokožky vo všeobecnosti funguje lepšie a je bezbolestnejšia ako epilácia suchej pokožky.

Je Braun Silk EPIL 9 bolestivý?

Nebudem klamať – keď prvýkrát zapnete epilátor, je to desivé. Točí sa tak rýchlo a vydáva ten najdémonickejší zvuk robota. Avšak bolesť sa ani zďaleka nevyrovná Diváci by počuli viac syčanie ako muzikál Mačky, ale na maximum bola bolesť len okolo 4/10.

Ako sa používa epilátor Braun?

Držte pevne.

Nestresujte sa príliš s tým, ako držať epilátor, malo by to pôsobiť prirodzene. Držte sa pod uhlom 90 stupňov k nohám. Druhou rukou si tiež môžete pevne pritiahnuť pokožku, aby sa po nej dalo ľahko kĺzať. Netlačte príliš silno, jednoducho sa epilátora zľahka dotknite na koži.

Odporúča: