Logo sk.boatexistence.com

Kde sú uložené súbory automatického ukladania vydavateľa?

Obsah:

Kde sú uložené súbory automatického ukladania vydavateľa?
Kde sú uložené súbory automatického ukladania vydavateľa?

Video: Kde sú uložené súbory automatického ukladania vydavateľa?

Video: Kde sú uložené súbory automatického ukladania vydavateľa?
Video: Excel - Where are AutoRecover Files Stored?: Podcast #1715 2024, Smieť
Anonim

Pri úprave akéhokoľvek dokumentu aplikácia iStudio Publisher automaticky vytvorí samostatnú kópiu tohto dokumentu, „automaticky uložený“súbor, ktorý uloží každých pár minút. Automaticky uložené súbory sú uložené v vašom priečinku Dokumenty Ak nový dokument nebol nikdy uložený, jeho automaticky uložený názov bude Neuložený dokument vydavateľa iStudio.

Ako obnovím automaticky ukladané súbory?

Kliknite na kartu Súbor. Kliknite na položku Informácie. Kliknite na položku Spravovať verzie. Kliknite na Obnoviť neuložené dokumenty, ak ste vo Worde, Obnoviť neuložené zošity, ak ste v Exceli, alebo Obnoviť neuložené prezentácie, ak ste v PowerPointe.

Ako obnovím odstránený dokument vydavateľa?

Otvorte aplikáciu vydavateľa, na ktorej ste pracovali a ktorá nebola uložená. Klepnite na kartu Súbor a potom na možnosť Informácie na ľavom paneli obrazovky. Kliknite na Spravovať dokument a v rozbaľovacej ponuke vyberte možnosť Obnoviť neuložené dokumenty.

Kde Microsoft Publisher automaticky ukladá súbory?

Ak ste v Publisheri povolili automatické ukladanie, môžete prejsť na toto umiestnenie a nájsť súbor: C:\Users\CurrentUser\AppData\Roaming\Microsoft\Publisher.

Kde sú uložené súbory automatického ukladania Publisher?

Pri úprave akéhokoľvek dokumentu aplikácia iStudio Publisher automaticky vytvorí samostatnú kópiu tohto dokumentu, „automaticky uložený“súbor, ktorý uloží každých pár minút. Automaticky uložené súbory sú uložené v vašom priečinku Dokumenty. Ak nový dokument nebol nikdy uložený, jeho automaticky uložený názov súboru bude Neuložený dokument vydavateľa iStudio.

Odporúča: