Logo sk.boatexistence.com

Bude lincoln nautilus ukončený?

Obsah:

Bude lincoln nautilus ukončený?
Bude lincoln nautilus ukončený?

Video: Bude lincoln nautilus ukončený?

Video: Bude lincoln nautilus ukončený?
Video: 2022 Lincoln Nautilus: Will Lincoln Discontinue This? 2024, Apríl
Anonim

Ford Edge a jeho luxusnejšie dvojča, Lincoln Nautilus, budú prerušené po modelovom roku 2023, podľa Automotive News.

Čo nahradí Lincoln Nautilus?

V Lincolne značka plánuje ukončiť výrobu Nautilusu, keď sa jeho životný cyklus skončí v roku 2023. Náhrada pravdepodobne príde vo forme elektrického SUV, ktoré sa pripojí k Aviator EV to už bolo potvrdené (odhalenie je naplánované na rok 2022 s predajom od roku 2023).

Ruší Lincoln The Nautilus?

Ford Edge a Lincoln Nautilus údajne zomrú v roku 2023 Vo svojej nedávnej správe o budúcich produktoch Automotive News potvrdili skoršie fámy, že Ford má v úmysle zlikvidovať novú generáciu SUV Edge, ako aj jeho súrodenec so značkou Lincoln, Nautilus.

Je značka Lincoln ukončená?

Ford ukončí výrobu Lincoln Continental na koncom roka 2020. Ford Motor Co. … Po odstránení Continentalu bude zostava Lincolnu plne SUV, pretože značka predtým oznámila ukončenie výroby ďalšieho zostávajúceho auta, MKZ.

Vyrobí Lincoln v roku 2021 Nautilus?

Lincoln ponúka 2021 Nautilus v úrovniach výbavy Standard, Reserve a Black Label Reserve ponúka najväčší výber z hľadiska pohonných jednotiek a výbavy, zatiaľ čo výbava Black Label sa dodáva s prispôsobené nakupovanie, vybrané motívy dizajnu a rozšírené vlastnícke privilégiá.

Odporúča: