Logo sk.boatexistence.com

Sú reproduktory harman kardon dobré?

Obsah:

Sú reproduktory harman kardon dobré?
Sú reproduktory harman kardon dobré?

Video: Sú reproduktory harman kardon dobré?

Video: Sú reproduktory harman kardon dobré?
Video: 💦Blackview BV9200 ЧЕСТНЫЙ ОБЗОР ПРОТИВОУДАРНОГО 2024, Apríl
Anonim

Reproduktory Harman Kardon sú veľmi dobré! Bez ohľadu na to, aké audio zariadenie si kupujete, vrátane reproduktorov, ak je na ňom napísané harman / kardon, jeho kvalita zvuku je nad priemerom trhu. … Reproduktory Harman Kardon majú tendenciu byť vysoko kvalitné, no pohybujú sa aj vo vyšších až stredných cenách.

Ktorý je lepší JBL alebo Harman Kardon?

Harman/Kardon má neutrálnejší, vyváženejší zvukový profil hneď po vybalení. Avšak JBL má lepší zvukový výkon, dlhšiu výdrž batérie a na rozdiel od Harman/Kardon podporuje hlasových asistentov z vášho smartfónu.

Je Harman Kardon lepší ako Sony?

V závislosti od vašich zvyklostí pri počúvaní môžete uprednostniť buď Sony SRS-XB43 alebo Harman/Kardon Onyx Studio 6Sony je lepšie skonštruované s dlhšou výdržou batérie a podporuje hlasových asistentov z vášho smartfónu. … Harman/Kardon má však lepšie vyvážený zvukový profil hneď po vybalení.

Je Harman Kardon špičkový?

Harman Luxury Audio by mohlo byť to najväčšie meno v high- end hi-fi, o ktorom ste nikdy nepočuli. … Rešpektovaná značka Harman Kardon dodnes pokračuje vo výrobe AV produktov a zo skupiny špičkových mien je jasné, že hi-fi zvuk zostáva jadrom toho, čo Harman robí dodnes.

Ktorý zvukový systém je lepší Bose alebo Harman Kardon?

Kvalita zvuku

Vo všeobecnosti platí, že Reproduktory Harman Kardon sú smerovejšie ako reproduktory, ktoré nájdete od Bose. … Reproduktory Harman Kardon majú viac basov v porovnaní so strednými a vysokými frekvenciami, a preto sú ich reproduktory lepšie pre elektronickú tanečnú alebo hip-hopovú hudbu.

Odporúča: