Kto sa hrá s dierksom Bentleym?

Obsah:

Kto sa hrá s dierksom Bentleym?
Kto sa hrá s dierksom Bentleym?

Video: Kto sa hrá s dierksom Bentleym?

Video: Kto sa hrá s dierksom Bentleym?
Video: ВСЯ НОЧЬ С ПОЛТЕРГЕЙСТОМ В ЖИЛОМ ДОМЕ, я заснял жуткую активность. 2024, Október
Anonim

Dierks Bentley pozval rastúceho country umelca Brelanda, aby sa pripojil k jeho turné „Beers On Me“, ktoré odštartovalo minulý víkend a na ktorom vystupujú aj špeciálni hostia Riley Green a Parker McCollum otváracia zostava.

Kto je na turné s Dierks Bentley 2021?

Bently oznámil Beers on Me Tour v máji 2021, pričom prvé vystúpenie sa uskutoční 12. augusta v S alt Lake Cty v Utahu. Úvodné akcie zahŕňali Mitchell Tenpenny, Parker McCollum a Riley Green. Turné sa skončilo 22. októbra v Roger, Ark.

Kto je Chris Stapleton na turné s rokom 2021?

Na otváracom turné Wrigley Field sa k nemu pripoja The Highwomen, Mavis Staples a The Dirty Knobs s Mikeom Campbellom. Vstupenky na novo ohlásené koncerty Stapleton sa začnú predávať 30. apríla, 7. mája alebo 11. júna, v závislosti od dátumu predstavenia.

Je Riley Green na turné s Dierks Bentley?

Riley Green a Parker McCollum sa pripájajú k Dierksovi Bentleymu na jeho Beers On Me Tour toto leto a jeseň, a zatiaľ čo sa zdá, že sa spoluhráči na cestách bavia, Bentley začiatkom tohto týždňa ich prehovorili, aby robili menej zábavnú aktivitu.

Kto otvára pre Jasona Aldeana 2021?

Jason Aldean: Back In The Saddle Tour 2021 sa začne tento august so špeciálnymi hosťami Hardy a Lainey Wilson - Live Nation Entertainment.

Odporúča: