Je veľké malé klamstvo 3. sezóna?

Obsah:

Je veľké malé klamstvo 3. sezóna?
Je veľké malé klamstvo 3. sezóna?

Video: Je veľké malé klamstvo 3. sezóna?

Video: Je veľké malé klamstvo 3. sezóna?
Video: Оно настолько вкусное, что готовлю его 3 раза в неделю❗❗ Топ 🔝 3 самых популярных рецепта из курицы! 2024, Október
Anonim

Tretia séria Big Little Lies nebola oficiálne potvrdená, napriek tomu, že druhá séria skončila v júli 2019. Posledný diel HBO/Sky Atlantic dráma po svojom návrate na malú obrazovku prekonala niekoľko výziev.

Bude 3. séria Big Little Lies?

Pokiaľ ide o potenciálnu tretiu sezónu Big Little Lies, všetky cesty vedúce späť do Monterey sú momentálne zablokované „Nie som si istý logisticky, ako by sa to dalo urobiť, pretože všetci sú tak zaneprázdnení,“hovorí pre TVLine výkonný producent David E. Kelley. “Určite to nebolo možné urobiť hneď.”

Je veľké malé klamstvo zrušené?

Napriek svojej popularite medzi fanúšikmi a kritikmi, potenciálna tretia sezóna stále nie je potvrdená… Fanúšikovia budú sklamaní, keď budú vedieť, že 3. séria „Big Little Lies“sa v blízkej budúcnosti neuskutoční. Možno to nebolo oficiálne odvolané, ale podľa tvorcu série Davida E. to momentálne nie je možné.

Sú veľké malé lži hotové?

Big Little Lies je americký dramatický televízny seriál založený na rovnomennom románe Liane Moriartyovej z roku 2014. Vytvoril a napísal David E. Kelley, premiéru mal na HBO 19. februára 2017 a ukončil 21. júla 2019, obsahuje 14 epizód a dve sezóny.

Vrátia sa Big Little Lies v roku 2020?

Tvorca relácie David E. Kelley povedal „ neexistuje žiadny plán“na ďalšiu sezónu. Na otázku o plánoch na tretiu sériu na tlačovom turné Asociácie televíznych kritikov vo februári Kelly z magazínu Per Harper's Bazaar povedal, že „teraz taký plán neexistuje.“

Odporúča: