Logo sk.boatexistence.com

Kde je číslo UCI na návštevníckom víze?

Obsah:

Kde je číslo UCI na návštevníckom víze?
Kde je číslo UCI na návštevníckom víze?

Video: Kde je číslo UCI na návštevníckom víze?

Video: Kde je číslo UCI na návštevníckom víze?
Video: What is UCI number? 2024, Smieť
Anonim

Toto osem alebo desaťmiestne číslo sa vyskytuje na všetkých dokumentoch, ktoré od nás dostanete. Vyzerá to takto: 0000-0000 alebo 00-0000-0000.

Čo je návštevnícke vízum do Kanady s číslom UCI?

UCI je skratka pre Unique Client Identifier. Je to prvý identifikačný doklad, ktorý vám pridelila vláda Kanady. Je to osem- alebo desaťmiestne číslo, ktoré môže vyzerať ako ktorékoľvek z týchto: 0000-0000 alebo 00-0000-0000.

Čo je UCI pre návštevnícke vízum?

UCI znamená „ jedinečný identifikátor klienta.“Je známe aj ako identifikačné číslo klienta (Client ID). Je to na oficiálnych dokumentoch, ktoré od nás dostanete. Obsahuje buď: štyri čísla, spojovník a ďalšie štyri čísla (Príklad: 0000-0000) alebo.

Je číslo UCI rovnaké ako číslo prihlášky?

Číslo UCI zostáva rovnaké, aj keď na IRCC podáte viacero žiadostí. Ak ste predtým podali akúkoľvek žiadosť na IRCC, už by ste mali číslo UCI. Ak podáte novú žiadosť na IRCC, vaše UCI číslo zostane rovnaké, aj keď budete mať nové číslo prihlášky.

Kde je číslo víza na vízach do Kanady?

Toto číslo nájdete v pravom hornom rohu dokumentu Potvrdenie o trvalom pobyte, ktorý vám vydal úrad pre imigráciu, utečencov a občianstvo Kanady alebo vízový úrad, kde ste odoslali vašu žiadosť.

Odporúča: