Logo sk.boatexistence.com

Je acrobat dc rovnaký ako profesionál?

Obsah:

Je acrobat dc rovnaký ako profesionál?
Je acrobat dc rovnaký ako profesionál?

Video: Je acrobat dc rovnaký ako profesionál?

Video: Je acrobat dc rovnaký ako profesionál?
Video: Acrobat Pro DC Tutorial 2024, Smieť
Anonim

Acrobat DC sa ponúka ako predplatné. Acrobat Pro DC alebo Acrobat Standard DC si môžete kúpiť prostredníctvom ročného alebo mesačného plánu predplatného. Zahŕňa Acrobat Pro alebo Standard pre váš počítač, plus mobilné aplikácie Adobe Document Cloud a služby Document Cloud.

Je Acrobat Pro rovnaký ako Acrobat DC?

Acrobat Pro DC obsahuje všetky funkcie aplikácie Acrobat Pro 2020 plus tieto ďalšie funkcie.

Je Adobe Acrobat to isté ako Adobe Acrobat Pro?

Adobe Acrobat je platený program, ktorý sa dodáva v dvoch verziách Acrobat Standard a Acrobat Pro Platíte za ne buď mesačným predplatným alebo jednorazovým paušálnym poplatkom. Acrobat dokáže všetko, čo dokáže Reader, ale aj oveľa viac. Reader je teda v podstate zadarmo a umožňuje vám pracovať s existujúcimi dokumentmi PDF.

Stojí Acrobat Pro DC za to?

Ak ste profesionál, ktorý hľadá najkomplexnejšiu súpravu nástrojov PDF, potom je pre vás Adobe Acrobat DC Pro najlepším nástrojom. Ponúka viacero spôsobov vytvárania dokumentov a formulárov PDF, umožňuje upravovať a reorganizovať súbory PDF a má najlepšie funkcie zabezpečenia a zdieľania v podnikaní. Odporúčam.

Potrebujem Acrobat Pro?

Kritickou funkciou pre mnohých používateľov je možnosť konvertovať naskenované papierové dokumenty na prehľadávateľné a upraviteľné súbory PDF. Na to budete potrebovať aplikáciu Acrobat Pro DC. Dokáže rozpoznať text v rôznych jazykoch, čo vám umožní jednoducho nájsť a upraviť informácie v dokumente.

Odporúča: