Logo sk.boatexistence.com

Čo znamená meno subduer?

Obsah:

Čo znamená meno subduer?
Čo znamená meno subduer?

Video: Čo znamená meno subduer?

Video: Čo znamená meno subduer?
Video: 🔵 Subdue Meaning - Subdued Examples - Subdue Definition - GRE Essential Vocabulary 2024, Smieť
Anonim

Definície podraziteľa. niekto, kto prekoná a nastolí nadvládu a kontrolu silou alebo presviedčaním. synonymá: premožiteľ, premožiteľ. typ: ovládač, obmedzovač.

Čo znamená Alahovo meno al qahhar?

Al-Qahhaar je 15. meno Alaha, čo znamená Ten, ktorý vládne nad celým stvorením. … Vesmír beží podľa zákonov stanovených Alahom. Je dominantný, pán všetkého a víťazí nad každou opozíciou.

Čo znamená Al Qabid?

( Obmedzujúci) Obmedzujúci, Držiteľ, Ten, ktorý obmedzuje výživu Svojou múdrosťou a rozširuje a rozširuje ju Svojou Veľkorysosťou a Milosrdnosťou. Alah je Al-Qaabid, čo znamená, že sa stane čokoľvek, čo chce.

Aký je význam slova al Wahhab?

( Najvyšší darca) Ten, kto je štedrý v rozdávaní hojnosti bez akejkoľvek návratnosti. Je všetkým, z čoho má úžitok Halal alebo Haram. Alah je Al Wahhab, čo znamená veľký darca, ktorého požehnania sa dávajú bezplatne a neustále.

Ako sa povie Wahab po arabsky?

Wahab je napísaný v urdčine, hindčine, arabčine, bengálčine ako وہاب, वहाब, وھب, واهاب, বাহথ, iné zvuky môžu byť Wabha, Wabha,Wahban, Wahbi, Wahdat, Waheed, Wahhaaj, Wahhab, Wahhaj, Wahi, Wahib, Wahid, Wahid uddin, Wahid uz zaman, Wahiib, Wahiid, Wahabah, Wahbiyah.

Odporúča: