Logo sk.boatexistence.com

Sú zhluky výtoku normálne?

Obsah:

Sú zhluky výtoku normálne?
Sú zhluky výtoku normálne?

Video: Sú zhluky výtoku normálne?

Video: Sú zhluky výtoku normálne?
Video: СУХОЙ НОС? ВКЛЮЧАЕМ И СМОТРИМ ВИДЕО! 2024, Smieť
Anonim

Hustý zhluknutý alebo hrubý výtok alebo veľmi vodnatý výtok môže tiež naznačovať, že vo vašej vagíne nie je niečo v poriadku. Ak máte vaginálny výtok spolu s niektorým z vyššie uvedených príznakov, poraďte sa so svojím poskytovateľom zdravotnej starostlivosti o diagnóze a liečbe.

Je normálne, že sa výtok zhlukuje?

Ak pociťujete hustý biely výtok, ktorý možno opísať ako hrudkovitý alebo zrazený, možno máte výtok z kvasinkovej infekcie. Vaša vagína odvádza skvelú prácu pri udržiavaní rovnováhy pH celého spektra baktérií a húb, ktoré v nej žijú.

Čo to znamená, keď máte guľôčky výtoku?

Zvyčajne to znamená, že ovulujete

Ovulácia označuje bod uprostred cyklu, keď telo uvoľní vajíčko na potenciálne oplodnenie. Keď sa blížite k tomuto bodu vo vašom cykle, produkcia hlienu krčka maternice sa zvyšuje. Výsledkom je bohatší výtok, ktorý je čistý a pružný.

Prečo sa biele zhluky vybíjajú?

Ak sa hustý biely výtok spája s ďalšími príznakmi, ako je svrbenie, pálenie a podráždenie, je to pravdepodobne spôsobené kvasinkovou infekciou. Ak nie, ide o normálny výtok. Môžete si tiež všimnúť nárast hustého bieleho výtoku pred a po menštruácii.

Ako vyzerajú chlamýdie?

Chlamýdiové infekcie sa príležitostne prejavujú príznakmi ako cervikálny výtok obsahujúci hlien a hnis, ktorý sa u niektorých žien môže prejaviť ako abnormálny vaginálny výtok. Ako teda vyzerá chlamýdiový výtok? Chlamýdiový výtok má často žltú farbu a má silný zápach

Odporúča: