Logo sk.boatexistence.com

Môže ísť Ind na turistiku do Pakistanu?

Obsah:

Môže ísť Ind na turistiku do Pakistanu?
Môže ísť Ind na turistiku do Pakistanu?

Video: Môže ísť Ind na turistiku do Pakistanu?

Video: Môže ísť Ind na turistiku do Pakistanu?
Video: CROSSING INTO PAKISTAN 🇵🇰 FROM INDIA 🇮🇳 EP.37 | Attari Wagah Border | Pakistani Visiting India 2024, Júl
Anonim

Skrátená odpoveď je nie. Indiáni majú nárok iba na obchodné, pútnické alebo návštevnícke víza do Pakistanu. … Návštevnícke vízum sa udeľuje, ak máte blízkych rodinných príslušníkov alebo priateľov v Pakistane a môžete navštíviť maximálne 5 miest na 3 mesiace.

Je bezpečné cestovať za Indom do Pakistanu?

Pakistan - Úroveň 3: Prehodnotiť cestovanie Prehodnotiť cestu do Pakistanu z dôvodu terorizmu a sektárskeho násilia. … Necestujte do: provincie Balúčistan a provincie Khyber Pakhtunkhwa (KPK) vrátane bývalých federálne spravovaných kmeňových oblastí (FATA) z dôvodu terorizmu a únosu.

Môže Ind ísť do Pakistanu na turistické vízum?

Indovia potrebujú na cestu do Pakistanu víza.… V súčasnosti Pakistanské veľvyslanectvo nevydáva turistické víza Víza sa udeľujú len na návštevu rodiny alebo priateľov a na oficiálne/obchodné účely. Návštevnícke víza sa vydávajú občanom Indie na stretnutie s príbuznými, priateľmi alebo na akýkoľvek iný legitímny účel.

Môže indický Američan navštíviť Pakistan?

Dňa 25. januára 2019 boli pravidlá revidované pre štátnych príslušníkov indického pôvodu Spojeného kráľovstva a Spojených štátov amerických. … Držitelia indických pasov nedostávajú turistické víza a môžu žiadať iba o víza na návštevu rodiny a priateľov, obchodné víza, tranzitné víza a víza na náboženské púte.

Môže Ind získať pakistanskú národnosť?

Ak osoba migruje z indického územia pred 1. januárom 1952 s úmyslom trvalého pobytu, môže získať občianstvo. Ak je to muž, jeho manželka a deti môžu tiež získať pakistanské občianstvo.

Odporúča: