Logo sk.boatexistence.com

Môžu mať psychiatri tetovanie?

Obsah:

Môžu mať psychiatri tetovanie?
Môžu mať psychiatri tetovanie?

Video: Môžu mať psychiatri tetovanie?

Video: Môžu mať psychiatri tetovanie?
Video: Биполярное расстройство против депрессии - 5 признаков вероятного биполярного расстройства 2024, Smieť
Anonim

Áno, ale buďte pripravení upraviť svoj imidž podľa potreby, aby ste zaistili, že budete vyzerať profesionálne, prístupne a dôveryhodne, najmä keď liečite deti, ktoré nepotrebujú rozptyľovanie svojim psychiatrom. V skutočnosti poznám kardiotorakálneho chirurga, ktorý má potetované celé tričko, vždy nosí dlhé rukávy, keď cvičí.

Na ktorých zamestnaniach nie je povolené tetovanie?

Tu je krátky zoznam niektorých z najbežnejších zamestnávateľov, ktorí buď nepovoľujú tetovanie, alebo vás žiadajú, aby ste ich v práci zakryli:

  • Profesionáli v oblasti zdravotnej starostlivosti. …
  • Policajti a orgány činné v trestnom konaní. …
  • Právnické firmy. …
  • Administratívni asistenti a recepční. …
  • Finančné inštitúcie a banky. …
  • Učitelia. …
  • Hotely / strediská. …
  • Vláda.

Aká je psychológia za tetovaním?

Zistili, že jedinci s tetovaním uvádzajú, že sa cítia príťažlivejší, silnejší a sebavedomejší – keď prekonali strach z bolesti. [ii] Niektorým sa zdá, že tetovania siahajú hlbšie než len pod kožu a vytvárajú hlbokú osobnú zmenu, ktorá ho robí duševne silnejším.

Navštevujú psychiatri pacientov?

Psychiatri sú lekári, psychológovia nie. Psychiatri predpisujú lieky, psychológovia nemôžu. Psychiatri diagnostikujú ochorenie, riadia liečbu a poskytujú celý rad terapií pre zložité a závažné duševné choroby. Psychológovia sa zameriavajú na poskytovanie psychoterapie (terapiu rozhovormi), aby pomohli pacientom.

Môžu mať psychológovia v Spojenom kráľovstve tetovanie?

Tetovanie nemôže byť urážlivé, diskriminačné alebo „extrémne“, nech už to znamená čokoľvek, a musíme vyzerať „profesionálne“, takže tetovanie na tvári a krku nie je povolené.

Odporúča: