Logo sk.boatexistence.com

Funguje dolby atmos cez oblúk?

Obsah:

Funguje dolby atmos cez oblúk?
Funguje dolby atmos cez oblúk?

Video: Funguje dolby atmos cez oblúk?

Video: Funguje dolby atmos cez oblúk?
Video: How do I use Dolby Atmos⚡️How do I activate Dolby Atmos⚡️Does my Samsung TV have Dolby Atmos? 2024, Smieť
Anonim

HDMI ARC dokáže posielať Dolby Atmos s audio kodekom Dolby Digital Plus. Musíte sa uistiť, že obe zariadenia podporujú HDMI ARC a že televízor dokáže odosielať Dolby Digital Plus, nielen Dolby Digital cez HDMI ARC. … Ak obe zariadenia podporujú HDMI eARC, Dolby Atmos je určite podporovaný.

Dokážete získať Atmos cez ARC?

Zatiaľ čo Dolby Atmos je dnes možné prenášať cez bežný ARC (cez Dolby Digital Plus), eARC ponúka vylepšenú šírku pásma pre kvalitnejšie toky Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio, vrátane Dolby Atmos. Nový formát má tiež zabudovanú kompenzáciu synchronizácie pier.

Funguje Dolby Atmos bez eARC?

Na to NEPOTREBUJETE eARC. Bežné ARC môže poslať túto pokutu z vášho zdrojového zariadenia Atmos (či už ide o vašu Apple TV alebo interné TV aplikácie, ak to váš televízor podporuje). Plný Dolby Atmos – toto je nekomprimovaný Dolby Atmos.

Podporuje eARC Atmos?

EARC je funkcia implementovaná v najnovšej špecifikácii HDMI 2.1, najväčšou výhodou je, že mimoriadne zlepšuje šírku pásma a rýchlosť. To vám umožňuje prenášať vysokokvalitný zvuk z televízora do vášho Soundbar alebo AV prijímača a je kompatibilné s formátmi s vysokou bitovou rýchlosťou Dolby Atmos a DTS

Ako zistím, či môj ARC hrá Atmos?

Arc musí byť pripojený k vstupu HDMI-ARC vášho televízora, aby ste mohli prehrávať obsah Dolby Atmos. Ak Arc prijíma signál Atmos, zobrazíme to v aplikácii Sonos na obrazovke „Now Playing“a v časti s nastaveniami našej aplikácie. Viac informácií nájdete v našom článku o prehrávaní Dolby Atmos na Sonos.

Odporúča: