Logo sk.boatexistence.com

Čo je to softvér?

Obsah:

Čo je to softvér?
Čo je to softvér?

Video: Čo je to softvér?

Video: Čo je to softvér?
Video: What is Software? What's the Difference Between Software and Hardware? 2024, Apríl
Anonim

Namely je softvérová spoločnosť so sídlom v Spojených štátoch amerických, založená v Greenpoint, Brooklyn 17. januára 2012. Konkrétne ponúka firmám nástroje na riadenie ľudských zdrojov.

Čo je to konkrétne aplikácia?

About Namely

Memely poskytuje vám zdroje, ktoré vám uľahčia život a vašim zamestnancom uľahčia prácu S modernou, intuitívnou technológiou a špičkovým tímom HR odborníkov, Menovite umožňuje tímom ľudí s komplexným HR riešením navrhnutým pre stredne veľké podniky (25 – 1000 zamestnancov).

Je menovite dobrá spoločnosť?

Umiestnený ako 9 v najlepšej mzdovej agende Softvér roku 2021Menovite sa umiestnil na 9. mieste v našom hodnotení najlepšieho mzdového softvéru roku 2021. Konkrétne má dve jednoduché výplatné pásky možnosti. Urobte si prácu sami pomocou úrovne HR Complete, ktorá vám umožňuje spracovávať mzdy, spravovať výhody a sledovať čas a dochádzku.

Čo je to konkrétne technika?

Je to komplexné riešenie v oblasti ľudských zdrojov, benefitov a miezd pre stredne veľké podniky (50 – 1000 zamestnancov). Ušetrite čas, znížte počet chýb a spravujte celý proces ľudských zdrojov pomocou jednej integrovanej platformy.

Kto používa menovite mzdy?

Menovite používa viac ako 1 300 klientov s 250 000 zamestnancami na celom svete Spoločnosť so sídlom v New Yorku je podporovaná investormi vrátane Altimeter Capital, GGV Capital, Matrix Partners, Scale Venture Partners, Sequoia Capital, Tenaya Capital a True Ventures.

Odporúča: