Logo sk.boatexistence.com

Sú Powellove letové paluby ľahšie?

Obsah:

Sú Powellove letové paluby ľahšie?
Sú Powellove letové paluby ľahšie?

Video: Sú Powellove letové paluby ľahšie?

Video: Sú Powellove letové paluby ľahšie?
Video: Поражение авианосца США USS Forrestal 2024, Smieť
Anonim

bláznivý! Powell inzeruje let Paluby sú ľahšie, tenšie, pevnejšie a dlhšie vydržia. … Paluba Powell Flight je vyrobená z javorového dreva, epoxidového lepidla a výstuže zo sklenených vlákien. Je výrazne tenšia ako vaša štandardná 7-vrstvová doska.

Sú letové paluby ľahšie?

FLIGHT™ paluby sú: Tenšie - tenké ako váš telefón . Ľahšie ako podobná veľkosť 7-vrstvová. Silnejší – viac ako dvakrát silnejší v našich testoch zlomenia chvosta.

Ako dlho vydrží letová paluba Powella?

Po korčuľovaní na palube približne 30 hodín môžem leteckú palubu Powell-Per alta určite odporučiť. Hoci je drahšia ako bežné 7-vrstvové dosky, naozaj si myslím, že je odolnejšia a vydrží dlhšie ako ktorákoľvek iná skateboardová doska.

Sú dosky Powell-Per alta silné?

Keďže som to nemohol otestovať, Flight deck zostáva zatiaľ najodolnejším skateboardom. Je neuveriteľne pevné a skutočným tajomstvom nie je vlákno, spomínal Steve Cabellero v The Nine Club, že je to lepidlo.

Z čoho je vyrobená letová paluba Powell?

Ako sa vyrábajú paluby Powell Per alta? Sú vyrobené z 5 tenkých vrstiev tvrdého javora, napustené epoxidom a vystužené patentovým vláknom nahornej a spodnej úrovni. Ako je vidieť v testoch prerušenia vyššie, dokážu zvládnuť viac ako dvojnásobné zaťaženie tradičného 7-vrstvového skateboardu.

Odporúča: