Logo sk.boatexistence.com

Je eriq la salle producent chicago pd?

Obsah:

Je eriq la salle producent chicago pd?
Je eriq la salle producent chicago pd?

Video: Je eriq la salle producent chicago pd?

Video: Je eriq la salle producent chicago pd?
Video: United States Worst Prisons 2024, Smieť
Anonim

Eriq La Salle možno odchádza z Chicaga P. D., kde pôsobil ako výkonný producent a režisér od 5. do 8. sérií, no zo seriálu odchádza vo veľmi schopných rukách. "Toto je, žiaľ, moja posledná epizóda, ktorá bola horkosladká, ale nebudem príliš ďaleko. "

Režíruje Eric Lasalle PD v Chicagu?

V roku 2016 režíroval La Salle epizódu „Wingman“zo série Fox Lucifer a epizódu „Black and Blue“z TNT Murder in the First. V roku 2017 si zahral ako Will Munson v superhrdinskom filme Logan. La Salle tiež režíroval a produkoval viacero epizód Chicago PD počas jeho šiestich sezón.

Čo sa stalo Eric Lasalle?

herec Eriq La Salle zatvára knihu o ďalšej časti svojej kariéry. Herec nominovaný na cenu Emmy odchádza zo svojej práce výkonného producenta a režiséra na NBC Chicago P. D. … La Salle, 58, sa pripojil k šou v sezóne 5 a režíroval 21 epizód medzi rokmi 2016 a 2021.

Čo bolo prvé v Chicagu PD alebo požiar?

Je zriedkavé vidieť tri televízne seriály, ktoré sa tak prelínajú ako Chicago Med, Chicago Fire a Chicago PD. Tri série sledujú prvých respondentov a nemocničný personál v dnešnom Chicagu. Trilógia začala Chicago Fire v roku 2012 a Chicago PD nasledovalo o rok neskôr, pričom Chicago Med malo premiéru v roku 2015.

S kým teraz chodí Taylor Kinney?

Kinney potichu randí s 26-ročnou z Južnej Philadelphie, Alanna DiGiovanni.

Odporúča: