Logo sk.boatexistence.com

Zmenila Titova vodka svoj recept?

Obsah:

Zmenila Titova vodka svoj recept?
Zmenila Titova vodka svoj recept?

Video: Zmenila Titova vodka svoj recept?

Video: Zmenila Titova vodka svoj recept?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Smieť
Anonim

V roku 1995 získal Bert “Tito” Beveridge prvé zákonné povolenie na destiláciu v Texase a vytvoril Titovu ručne vyrábanú vodku. Našu vodku na báze kukurice destilujeme v dávkach pomocou staromódnych destilačných prístrojov a vodka je prirodzene Bezlepková.

Prečo je Titova vodka iná?

A hoci sa väčšina vodiek destiluje pomocou kolónových destilačných prístrojov, Tito tvrdí, že je to “ručná výroba“a na výrobu vodky používa staromódne destilačné prístroje, čo je proces, ktorý je menej efektívny, náročnejšie na prácu a zvyčajne vyhradené na výrobu rumu alebo whisky.

Je Titova vodka pre vás zlá?

Vodka môže zvýšiť prietok krvi a krvný obeh vo vašom tele, čo môže zabrániť zrazeninám, mŕtviciam a iným srdcovým chorobám. Vodka môže tiež pomôcť znížiť váš cholesterol. A pre tých, ktorí sledujú svoju váhu, je tiež všeobecne považovaný za nízkokalorický alkohol.

Ako sa Tito stal taký veľký?

Tito's sa okamžite stal fenoménom jednoducho pre svoju jemnú, bohatú chuť, ako aj skvelú a dostupnú cenu. Mnoho ľudí sa vždy vracia k Titovi, pretože je to úžasná vodka, ktorá nevyprázdni ich peňaženky.

Prečo je Tito chorý?

Len pijete príliš veľa, príliš rýchlo

Čím viac pijete, tým dlhšie bude pečeni trvať, kým rozloží etanol a jeho toxický metabolit, acetaldehyd,“vysvetľuje Dr. Glowacki. Nakoniec vášmu telu dôjdu mechanizmy na rozklad alkoholu a jeho toxínov.

Odporúča: