Logo sk.boatexistence.com

Je tesseract v thor?

Obsah:

Je tesseract v thor?
Je tesseract v thor?

Video: Je tesseract v thor?

Video: Je tesseract v thor?
Video: Thanos demands that Loki hand over the Tesseract, threatening to kill Thor - Avengers: Infinity War 2024, Smieť
Anonim

Tesseract je zariadenie, ktoré vyžaruje obrovské množstvo energie a dá sa použiť na cestovanie medzi ríšami. Toto zariadenie bolo ústredným prvkom zápletky Avengers a Captain America. V Thore to nebolo vidieť, s výnimkou post-credits scény.

Ako sa Tesseract dostal na Asgard v Thore?

Captain America porazil The Red Skull v roku 1945, kedy Tesseract spadol do arktických vôd, kde ho získal vynálezca Howard Stark. … Po bitke o New York Thor vzal Tesseract a Lokiho späť so sebou do Asgardu, kde sa kocka vrátila do Odinovho trezoru. Toto nás privádza k Thor: Ragnarok.

Je rakva v Thor a Tesseract to isté?

Casket starovekej zimy patrí im a dostal sa do vlastníctva Odina, ktorý ju uložil so svojimi ďalšími mocnými predmetmi, ako je Tesseract.

Mal Loki Tesseract v Thorovi?

LD., bude študovať Thorov Erik Selvig. Neskôr v The Avengers, Loki ukradol tesseract … Názov tesseractu bol vypustený v Thor: The Dark World a objavil sa v Thor: Ragnarok, kde ho Loki znova ukradol z Odinovho trezoru. Thanos potom vzal tesseract v Infinity War a použil ho vo svojom Infinity Gauntlet.

Aký kameň je v Thor 1?

Aether, alias kameň reality, bol prvýkrát videný v Thor: The Dark World, a hoci je to technicky „Kameň nekonečna“, vidíme ho takmer iba v jeho tekutom stave. Aká je jeho presná sila, zostáva neznáme, ale takmer sa použil na fyzickú zmenu povahy samotnej reality.

Odporúča: