Logo sk.boatexistence.com

Prečo používať plstené guličky do sušičky vlny?

Obsah:

Prečo používať plstené guličky do sušičky vlny?
Prečo používať plstené guličky do sušičky vlny?

Video: Prečo používať plstené guličky do sušičky vlny?

Video: Prečo používať plstené guličky do sušičky vlny?
Video: 20 ZAJÍMAVOSTÍ O VAŠEM PINĎOUROVI 2024, Smieť
Anonim

Guľôčky do sušičky vlny pomáhajú udržať oblečenie oddelené v sušičke, čo umožňuje ohriatemu vzduchu lepšie cirkulovať a rýchlejšie sušiť bielizeň. Vlnené guličky tiež zachytávajú statickú elektrinu a zabraňujú statickému priľnutiu. Po pár použitiach uvidíte. Nie je to atraktívne, ale nezníži to ich účinnosť.

Fungujú plstené guličky do sušičky vlny?

Pracujú svoje zmäkčujúce kúzlo odskakovaním od oblečenia, loptičky do sušičky vlny najlepšie fungujú pri malých a stredných dávkach, takže majú priestor na potulky. Nielenže udržujú teplo, ale tiež pomáhajú odevom zostať oddelené v sušičke, takže vzduch môže voľnejšie prúdiť, čím sa skráti čas sušenia o 25 percent na jednu náplň.

Musia byť gule do sušičky plstené?

Budete pokračovať v plstení, kým vaša vlna nebude držať pohromade a už sa nebude ľahko roztrhávať.… Poznámka: Keďže to budeme plstiť na vlastnej guličke zo sušičky vlny, nemusí to byť úplne zaplstené Ak by toto bola konečná plstená látka, plstili by ste, kým látka nebude sa stáva pomerne pevným.

Na čo sa používajú plstené vlnené guličky?

Tieto vlnené guličky do sušičky sú vyrobené z čistej vlnenej priadze, ktorá absorbuje vodu (aby sa skrátil čas sušenia). Guličky tiež pomáhajú oddeľovať oblečenie a podporujú cirkuláciu teplého a suchého vzduchu v sušičke.

Prečo sú loptičky do sušičky vlny lepšie?

Ako sa bubnujú v sušičke, gule do sušičky vlny nadvihujú a oddeľujú bielizeň, čo umožňuje lepšie cirkuláciu horúceho vzduchu. Hoďte ich do sušičky a vaše oblečenie uschne rýchlejšie, nadýchanejšie a mäkšie, s menším počtom záhybov a menšou statickou priľnavosťou.

Odporúča: