Logo sk.boatexistence.com

Vyhral benedikt cumberbatch cenu emmy?

Obsah:

Vyhral benedikt cumberbatch cenu emmy?
Vyhral benedikt cumberbatch cenu emmy?

Video: Vyhral benedikt cumberbatch cenu emmy?

Video: Vyhral benedikt cumberbatch cenu emmy?
Video: Rami Malek wins Best Actor | 91st Oscars (2019) 2024, Smieť
Anonim

Zoznam ocenení a nominácií, ktoré získal Benedict Cumberbatch. … Získal tiež šesť nominácií na Primetime Emmy Award, pričom získal ocenenie Vynikajúci herec v hlavnej úlohe v minisérii alebo vo filme za rolu Sherlocka Holmesa vo filme Sherlock.

Aké ocenenia vyhral Sherlock?

Vytvorili ho Steven Moffat a Mark Gatiss a hrajú v ňom Benedict Cumberbatch ako Sherlock Holmes a Martin Freeman ako doktor John Watson. Sherlock bol nominovaný na množstvo rôznych ocenení. Bol nominovaný na 42 ocenení a momentálne získal 24 ocenení.

Vyhral Sherlock nejaké ceny Emmy?

'Sherlock' Vyhráva cenu Emmy za televízny film v NaštvanýSherlock: The Abominable Bride práve získal cenu Emmy za najlepší televízny film, pričom predbehol životopisný film Jay Roach o LBJ Všetko The Way v jednom z veľkých nočných rozrušení.

Aké je skutočné meno Benedicta Cumberbatcha?

Benedict Cumberbatch, celé Benedict Timothy Carlton Cumberbatch, (narodený 19. júla 1976, Londýn, Anglicko), uznávaný britský filmový, divadelný a televízny herec známy jeho stvárnenie inteligentných, často vyšších postáv, pre jeho hlboký zvučný hlas a pre jeho príznačné meno.

Má Benedict Cumberbatch britský prízvuk?

Ale aby som odpovedal na vašu otázku, má pomerne štandardný dobre hovorený londýnsky prízvuk (nie cockney, ktorý má tendenciu byť skôr robotníckej triedy). Väčšina ľudí v Anglicku by ho pravdepodobne považovala za „nóbl“, hoci jeho prízvuk je pre veľkú časť južného Anglicka celkom normálny.

Odporúča: