Logo sk.boatexistence.com

Môžu platy ryby žiť osamote?

Obsah:

Môžu platy ryby žiť osamote?
Môžu platy ryby žiť osamote?

Video: Môžu platy ryby žiť osamote?

Video: Môžu platy ryby žiť osamote?
Video: Do I feel bad for Freezing my Shrimp? 🦐 2024, Smieť
Anonim

Môžu platy ryby žiť osamote? Áno. Aj keď sa zdá, že si platy užívajú spoločnosť svojho druhu, nezvyknú chodiť do školy spolu v úzkej skupine, pokiaľ si nemyslia, že sa ich chystáte nakŕmiť.

Môžem mať len jeden tanier?

Platy môžu dobre fungovať v skupine troch, môžu byť jediným živorodcom, ktorý je šťastný v menšej skupine… Mečiarochvost môže byť schopný. Každopádne, môžete získať aj trpasličieho guramiho, ak si necháte len tri taniere. Budú tiež znižovať počet, ak sa rozmnožia platies, ale áno, stále budete mať deti so samcami a samicami.

Musia byť platies ryby v skupinách?

Platy vo všeobecnosti prosperujú v malých skupinách asi piatich rýb. Bude sa im dariť vo väčšine komunitných nádrží a skupina platies tiež vytvorí krásnu jednodruhovú nádrž.

Koľko platní by sa malo držať spolu?

Koľko platní by sa malo držať spolu? skupina troch až šiestich platies je dobrým východiskovým bodom. Ako u väčšiny živorodcov, samce sa neustále chcú páriť, preto sa snažte na každého samca nechať aspoň dve samice, aby si dievčatá oddýchli.

Ako spoznáte, či je ploskatá ryba samec alebo samica?

Pohlavné rozdiely

Vizuálne je celkom ľahké rozoznať samcov trasochvosta červeného od samíc tak, že preskúmate ich análne plutvy (spodná plutva za bruchom). Ak je análna plutva vejárovitá, vaša ryba je samica. Ak je dlhá, plochá a špicatá, vaša ryba je samec.

Odporúča: