Logo sk.boatexistence.com

Čo je rezervácia motts clamato?

Obsah:

Čo je rezervácia motts clamato?
Čo je rezervácia motts clamato?

Video: Čo je rezervácia motts clamato?

Video: Čo je rezervácia motts clamato?
Video: Ako zlé počasie môže ovplyvniť plavbu 2024, Smieť
Anonim

Popis. Mott's Clamato Reserve ponúka prémiovú rotáciu vášho klasického Caesara. S bohatou textúrou a komplexnou zmesou korenia, je vyrobený bez umelých príchutí a farbív, bez kukuričného sirupu s vysokým obsahom fruktózy a bez pridaného MSG.

Čo je v Motts Clamato?

Zloženie: VODA, PARADAJKOVÁ PASTA, GLUKÓZOVO-FRUKTÓZA, GLUTAMÁT MONOSODNÝ, KYSELINA CITRÓNOVÁ, MORSKOU SOĽ, SOĽ, KORENIA, KORENIA, OCOT, SUŠENÝ BLUKOVÝ CHROIL BROTH, COLOUR.

Je pre vás Motts Clamato dobrý?

Napriek tomu, že nápoj Clamato je zdrojom pridaného cukru, má nízky obsah kalórií a neobsahuje tuk, ale nie je veľmi dobrým zdrojom bielkovín ani akýchkoľvek vitamínov či minerálov.

Ako chutí Motts Clamato?

Original Mott's Clamato je niečo ako ako vanilková zmrzlina. Iste, na výber sú aj iné príchute, ale keď je niečo také rýdzo chutné a dokonalé tak, ako to je, načo sa zapodievať dobrou vecou?

Aká je trvanlivosť šťavy Mott's Clamato?

Zhoda je v tom, že clamato je dobré na dva až tri týždne po otvorení, ak ho uchovávate v chladničke. Ak sa zahreje, jeho trvanlivosť klesne na niekoľko hodín. Clamato šťava sa nemusí chladiť, keď nie je otvorená, a v tomto stave môže vydržať až rok.

Odporúča: