Logo sk.boatexistence.com

Čo je hladený betón?

Obsah:

Čo je hladený betón?
Čo je hladený betón?

Video: Čo je hladený betón?

Video: Čo je hladený betón?
Video: Hladený metličkovaný betón, betónová cesta, betónový chodník, betónové schody 🙃🙃🙃 betón, betón....😎 2024, Smieť
Anonim

Stierka na povrchovú úpravu betónu Elektrické hladidlo sa skladá z jednej alebo viacerých rotujúcich lopatiek uzavretých bezpečnostnou klietkou Tento typ zariadenia na konečnú úpravu betónu sa používa na vytvorenie lešteného, rovného povrchu na rôzne betónové povrchy. Plávajúce, dokončovacie a kombinované čepele sa používajú na vytvorenie požadovaného konečného výsledku.

Kedy by ste mali napájať stierkový betón?

Kedy by ste mali použiť stierkový betón

Keď stojíte, stopy by mali byť medzi jednou osminou až jednou štvrtinou palca. robotník by mal vedieť kráčať pevne po betóne bez toho, aby silepil betón na topánky. Keď sú splnené tieto podmienky, betón je pripravený na stierkovanie.

Čo je hladený betón?

Betónové podlahy upravené stierkou sú bezšvíkové povrchy, ktoré obnovujú betónový efekt Môžu byť aplikované na akýkoľvek druh povrchu, vnútorné aj vonkajšie, horizontálne alebo vertikálne. Dekoratívne efekty, ktoré je možné dosiahnuť pomocou betónového povrchu upraveného stierkou, sú viaceré a vždy prispôsobiteľné.

Prečo napájate plavený betón?

Elektrický plavák je ručne ovládaný stroj, ktorý sa používa na výrobu hladkej, hustej a rovnej povrchovej úpravy betónových lôžok na mieste Pohyblivý plavák eliminuje čas a materiály potrebné na aplikáciu dokončovací poter a je rýchlejší a menej náročný na prácu ako ručné hladenie.

Čo je povrchová úprava betónu?

Betónový plavák je nástroj používaný na konečnú úpravu betónového povrchu tým, že ho vyhladí. Po vyrovnaní povrchu pomocou poteru sa používa plavák. Okrem odstránenia nedokonalostí povrchu plávajúci betón zhutní ako príprava na ďalšie kroky.

Odporúča: