Logo sk.boatexistence.com

Sú culottes štýlové?

Obsah:

Sú culottes štýlové?
Sú culottes štýlové?

Video: Sú culottes štýlové?

Video: Sú culottes štýlové?
Video: Enrique Iglesias - SUBEME LA RADIO (Official Video) ft. Descemer Bueno, Zion & Lennox 2024, Smieť
Anonim

" Culotte stále dáva veľa štýlu a má skutočne silný vzhľad, ale poskytuje aj určitý komfort," hovorí kostýmová dizajnérka predstavenia Jacqueline Demeterio. "Nie je to tak, že by ste sa na tento deň cítili priškrtení v priliehavých nohaviciach. "

Sú culottes v štýle 2021?

Na jar 2020 sme opäť navštívili bermudy, ale páči sa nám, ako dizajnéri neustále vylepšujú spodný lem nohavíc podľa toho, ako sa menia ročné obdobia. Culottes sú dlhšie, voľnejšie a vhodné najmä na jar.

Vyhovujú culottes každému?

Play the Proportions

Skutočne si myslím, trend culottes môže lichotiť každému. Sú také pohodlné do varovného počasia, pretože máte priestor na dýchanie a tak ľahko sa obliekate hore alebo dole, myslím, že to musíte mať v šatníku.

Aký tvar tela môže nosiť culottes?

Kľúčom k odstráneniu tohto trendu nohavíc je však zabezpečiť, aby vám culottes perfektne sedeli. Ak ste vysoký, drobný, chudý alebo zakrivený, toto môže byť štýl pre vás.

Vyzeráte vďaka culottes kratším?

Drobné ženy sa pravdepodobne budú chcieť vyhnúť nohaviciam s nižším pásom, pretože budú vďaka nim vyzerať vaše nohy kratšie … Topánky s vyšším pásom ukážu drobnú ženskú postavu viac efektívne. Kľúčom k výberu nohavíc pre drobnú ženu je, aby vaše nohy vyzerali dlhšie, než v skutočnosti sú.

Odporúča: