Logo sk.boatexistence.com

Ako fungujú odmeny pre vlnených?

Obsah:

Ako fungujú odmeny pre vlnených?
Ako fungujú odmeny pre vlnených?

Video: Ako fungujú odmeny pre vlnených?

Video: Ako fungujú odmeny pre vlnených?
Video: Co je to DOPAMIN? A jak ovlivňuje naši PSYCHIKU? | Stres | Nespavost (#9 Psychologie, Maturita) 2024, Smieť
Anonim

Posilňovače bodov vám dajú až 10 bodov za každý dolár vynaložený v obchode a/alebo online u Woolworths a partnerov. Ak je vašou voľbou v rámci programu Rewards Peniaze z nákupov, každých 2 000 bodov z programu Everyday Rewards, ktoré nazbierate, vám ušetrí 10 dolárov v rámci programu Everyday Rewards z budúceho obchodu.

Koľko stojí 1000 Woolworths bodov?

1 bod za každý 1 dolár vynaložený v Woolworths, BWS a C altex. 2 000 bodov Woolworths je možné vymeniť za $10 Woolworths dolárov alebo 1 000 bodov za vernostné programy Qantas. 1 000 vernostných bodov Qantas za 2 000 bodov Woolworths alebo 10 dolárov Woolworths.

Ako si uplatním svoje odmeny Woolworths?

2 000 bodov každodennej odmeny Woolworths je možné uplatniť v obchode s potravinami za$ 10 Woolworths dolárov, podobne ako darčeková karta. Woolworths doláre si môžete uplatniť v obchode a online na Woolworths, Big W, BWS, zúčastnených čerpacích staniciach C altex Woolworths.

Čo získate s každodennými odmenami Woolworths?

Zbierajte body za potraviny, palivo, alkohol a svoje každodenné nákupy Za každý dolár získate minimálne 1 bod pri každom nákupe a skenovaní v obchode a online na Woolworths, BWS, BIG W, zúčastnené C altex a C altex Woolworths/EG (prevádzkované Euro Garages Australia)+.

Ako funguje Woolworths Bank for Christmas?

Ak chcete ušetriť ako Kerry, jednoducho vymeňte to na 'Banka na Vianoce' Prípadne to môžete urobiť aj cez aplikáciu Woolies odmeny vo svojom telefóne a vybrať rovnaké možnosti. 2 000 bodov vám prinesie 10 dolárov Woolworths, keď prejdete na možnosť vianočného sporenia.

Odporúča: