Logo sk.boatexistence.com

Má huntsville dmv?

Obsah:

Má huntsville dmv?
Má huntsville dmv?

Video: Má huntsville dmv?

Video: Má huntsville dmv?
Video: *ACTUAL TEST ROUTE* Huntsville AL DMV Test Route #1 CA Behind The Wheel Drivers License Education Ed 2024, Júl
Anonim

Kancelária pre vodičské preukazy v okrese Madison Of Huntsville, Alabama sa nachádza v Huntsville v súčasnosti poskytuje Building 3220 (Redstone Arsenal) v Huntsville, Alabama a poskytuje celý rad služieb DMV, ako napr. ako cestný test, vodičský preukaz, písomné karty, identifikačné karty, komerčný preukaz, vodičský preukaz CDL a CDL …

Je DMV otvorený v okrese Madison?

Utorok až štvrtok – 7:45 do 17:00.

Ako si môžem dohodnúť stretnutie v Alabama DMV?

Ak si nie ste istí, či je možné vašu službu dokončiť online, vždy môžete zavolať na číslo služby a zistiť, či si potrebujete dohodnúť stretnutie DMV. Číslo je 866-353-3468.

Kde získam ID hviezdy v Huntsville AL?

Nie je potrebné žiadne stretnutie. Upozorňujeme: Star ID, prví žiadatelia, iné ako vodičské preukazy a žiadatelia o vodičský preukaz mimo štátu musia požiadať v Testovacom centre vodičských preukazov na 1115 Church Street medzi hodinami od 8:00 do 16:30. Stretnutia sa odporúčajú.

Dokážete lietať bez ID hviezdy?

Ak chcete lietať v rámci USA, musíte predložiť prijateľný preukaz totožnosti, ako napríklad platný pas, štátom vydaný vylepšený vodičský preukaz alebo vojenský preukaz USA. Nebude vám dovolené letieť, ak sa vaša identita nedá overiť.

Odporúča: