Logo sk.boatexistence.com

Fungujú železné kondory?

Obsah:

Fungujú železné kondory?
Fungujú železné kondory?

Video: Fungujú železné kondory?

Video: Fungujú železné kondory?
Video: Prečo sa 1 cent potopí, ale 500 000 TONOVÁ loď nie? 2024, Júl
Anonim

Iron Condors sú účinné, keď sa trh alebo akcie obchodujú v úzkom rozmedzí. … Čím bližšie umiestnite spready k aktuálnej cene akcie, tým vyššie budú výnosy, ale to tiež dramaticky zvyšuje riziko straty tohto spreadu.

Fungujú železné kondory naozaj?

Železný kondor je známy ako neutrálna stratégia, pretože obchodník môže profitovať, keď podklad stúpa, klesá alebo obchoduje bokom. Obchodník však obchoduje pravdepodobnosť úspechu s výškou potenciálnej straty. Pri tejto pozícii je potenciálny výnos zvyčajne oveľa menší ako rizikový kapitál.

Na čo sú Iron Condors dobré?

Železné kondory vám umožňujú investovať na akciovom trhu s neutrálnym sklonom, čo je pre mnohých obchodníkov celkom pohodlné. Táto opčná stratégia vám tiež umožňuje vlastniť pozície s obmedzeným rizikom a vysokou pravdepodobnosťou úspechu.

Aká je maximálna strata na železnom kondorovi?

Zisky a straty Iron Condor

Maximálny zisk pre železného kondora je suma prémie alebo kreditu získaná za vytvorenie pozície so štyrmi možnosťami. Maximálna strata je tiež obmedzená. Maximálna strata je rozdiel medzi dlhou stávkou dorovnania a krátkou stávkou alebo medzi dlhou a krátkou stávkou.

Koľko peňazí môžete zarobiť so železným kondorom?

Zarobte 100 000 $ ročne s Iron Condors – Prvý krokTakto môžete zarobiť týchto 100 000 $ ročne, ak to budete robiť desať mesiacov. Ak to však zvládnete 12 mesiacov v rade, hovoríme o zárobku 120 000 dolárov ročne. Keď vezmete do úvahy dane, dostanete 100 000 $ v závislosti od vašej daňovej skupiny.

Odporúča: