Logo sk.boatexistence.com

Fungujú zubné kefky sonicare?

Obsah:

Fungujú zubné kefky sonicare?
Fungujú zubné kefky sonicare?

Video: Fungujú zubné kefky sonicare?

Video: Fungujú zubné kefky sonicare?
Video: How to brush with Sonicare DiamondClean | Philips | Sonic electric toothbrush | HX9332 2024, Smieť
Anonim

V šesťmesačnej štúdii, ktorá porovnávala účinnosť sonických zubných kefiek Sonicare a elektrických zubných kefiek Oral-B pri zlepšovaní zdravia ústnej dutiny u dospelých pacientov s paradentózou, používatelia oboch typov zubných kefiek zaznamenali zlepšenie ich celkového zdravia ústnej dutiny, ale sonická zubná kefka sa ukázala ako výrazne úspešnejšia na …

Sú sonické zubné kefky naozaj lepšie?

Zatiaľ čo sonická aj elektrická zubná kefka fungujú dobre v porovnaní s manuálnou zubnou kefkou, sonická zubná kefka je pri čistení zubov nesporne účinnejšia Elektrické zubné kefky majú zvyčajne štetiny, ktoré buď čistia dopredu a dozadu alebo otáčať mechanizovaným pohybom.

Môže sonická zubná kefka poškodiť zuby?

Používanie elektrickej zubnej kefky vám zuby nepoškodí – ale nesprávne používanie môže viesť k poškodeniu zubov, citlivosti a recesii ďasien.

Sú zubné kefky Sonicare za tie peniaze?

Takže v tomto zmysle je sonická kefka rozhodne lepšia akoštandardná kefka. Štúdie navyše ukázali, že ľudia si so sonickou zubnou kefkou čistia dlhšie. … A napokon, mnohí používatelia sonickej zubnej kefky uvádzajú, že ich zuby sa „cítia“lepšie so sonickou zubnou kefkou. To niečo stojí.

Funguje ultrazvuková zubná kefka?

Štúdie skúmajúce účinnosť manuálneho čistenia v porovnaní s ultrazvukovým čistením ukázali, že elektronické/ ultrazvukové zubné kefky odstraňujú viac povlaku ako bežné manuálne zubné kefky Prehľad štúdií ukázal, že pri použití elektronickej povlak zubnej kefky sa po troch mesiacoch používania znížil o 21 percent.

Odporúča: