Logo sk.boatexistence.com

Čo sa belamyl používa u ošípaných?

Obsah:

Čo sa belamyl používa u ošípaných?
Čo sa belamyl používa u ošípaných?

Video: Čo sa belamyl používa u ošípaných?

Video: Čo sa belamyl používa u ošípaných?
Video: 21 DAYS CONDITIONING METHOD! vitamins & exercise ng mga manok || BALERIANS GAMEYARD 2024, Jún
Anonim

Doplnok stravy pre všetky zvieratá s nedostatkom B-komplexu a anémiou spojenou s nedostatkom vitamínu B12.

Na čo sa Belamyl používa?

Kyanokobalamín je človekom vyrobená forma vitamínu B12 používaná na liečbu nízkych hladín (nedostatku) tohto vitamínu. Vitamín B12 pomáha vášmu telu využívať tuky a sacharidy na energiu a vytvárať nové bielkoviny. Je tiež dôležitý pre normálnu krv, bunky a nervy.

Čo robí komplex vitamínu B pre zvieratá?

Indikácie komplexu vitamínu B

Ako doplnkový zdroj vitamínov B komplexu a komplexného kob altu na použitie pri prevencii alebo liečbe nedostatkov u hovädzieho dobytka, koní, oviec, ošípaných, Psy a mačky.

Ako ošípané dostávajú B12?

Zaujímavým zistením bolo, že kravský hnoj bol účinným zdrojom vitamínu B12 (14). To vysvetľuje, prečo sa ošípané často zlepšujú, keď sú umiestnené spolu s dobytkom, a naznačuje, že ošípaným môže byť niekedy poskytnutý vitamín B12 tým, že sa im umožní sledovať dobytok alebo sa im umožní prístup k maštaľnému hnoju.

Na čo sa používa injekcia komplexu vitamínu B?

B komplexné injekcie sú ideálne pre ľudí s diétnymi obmedzeniami, pre tých, ktorí majú problémy s chudnutím, alebo pre každého, kto má problémy s trávením. Ukázalo sa, že vitamín B zlepšuje metabolický proces a zároveň stimuluje funkciu imunitného a nervového systému.

Odporúča: