Logo sk.boatexistence.com

Môžem namontovať zásuvku?

Obsah:

Môžem namontovať zásuvku?
Môžem namontovať zásuvku?

Video: Môžem namontovať zásuvku?

Video: Môžem namontovať zásuvku?
Video: Zapojení zásuvky 2024, Smieť
Anonim

A spur môže byť pripojená k existujúcej zásuvke, buď na kruhovom hlavnom alebo radiálnom okruhu, za predpokladu, že táto zásuvka ešte nemá výbežok. … Všeobecným pravidlom pre kruhovú sieť je, že ak máte iba dva káble v zadnej časti existujúcej zásuvky, potom je v poriadku ich podnietiť.

Môžem pridať zásuvku?

V žiadnom prípade nemôžete pridať ostrohu – skúste inú zásuvku. … Alternatívou k vedeniu výbežku z existujúcej zásuvky je jeho napojenie z 3-koncovej, 30-ampérovej spojovacej skrinky zapojenej do hlavného okruhu. Platia však rovnaké predpisy, preto nasmerujte kábel k najbližšej zásuvke a vykonajte vyššie uvedené testy.

Môžem nainštalovať ostrohu?

Pokiaľ práca nie je na „špeciálnom mieste“, ako je kúpeľňa alebo vonku, môžete tiež nainštalovať ďalšie nové svietidlá, vypínače, zásuvkya dokonca pridať jeden istený výbežok do existujúceho okruhu ("výbežok" je nový kábel a zásuvka vedená ako odbočka z existujúcej zásuvky na kruhovom rozvode).

Môžem spustiť ostrohu do dvojitej zásuvky?

Nezabezpečená spur môže napájať iba 1 dvojitú alebo jednoduchú zásuvku alebo jeden trvalo pripojený kus elektrického zariadenia.

Dokážete vyraziť ostrohu?

Neexistuje žiadny problém pri odhaľovaní zrastenej ostrohy (myslím, že to máte na mysli). Princípom je len chrániť kábel. Tento týždeň som videl nezaistený výbežok zo zásuvky na kruhu do jednej zásuvky (v 2,5 6262Y) - potom z jednej zásuvky do FCU v 1,5 6242Y pre kotol.

Odporúča: