Logo sk.boatexistence.com

Prečo ma svrbí introitus?

Obsah:

Prečo ma svrbí introitus?
Prečo ma svrbí introitus?

Video: Prečo ma svrbí introitus?

Video: Prečo ma svrbí introitus?
Video: Gipsy Alex Caklov 6 - Ach mamička COVER LUDOVA PIESEN 2024, Smieť
Anonim

Tieto infekcie sú spôsobené rôznymi vecami, od kvasiniek až po baktérie. Niektoré z najbežnejších infekcií zahŕňajú: Kvasinkovú infekciu. premnoženie kvasiniek vo vagíne môže viesť k svrbiacej, pálivej infekcii.

Prečo ma tam dole svrbí diera?

Vaginálne svrbenie je nepríjemný a niekedy bolestivý príznak, ktorý sa často vyskytuje v dôsledku dráždivých látok, infekcií alebo menopauzy. Môže sa vyskytnúť aj v dôsledku určitých kožných porúch alebo pohlavne prenosných chorôb (STD). V zriedkavých prípadoch sa môže vaginálne svrbenie vyvinúť v dôsledku stresu alebo rakoviny vulvy.

Je zlé, keď ma svrbí kučera?

Či už vás dráždi vaša skutočná vagína, alebo oblasť okolo vašej vagíny a vulvy, niečo nie je v poriadku tam dole, nie je niečo, čo by ste chceli ignorovať. Dobrou správou je, že svrbenie je veľmi častý príznak spojený s množstvom liečiteľných vaginálnych infekcií.

Prechádza svrbenie tam dole samo?

Ak nemáte infekciu, vaginálne svrbenie môže zmiznúť samo. Alergia na mydlá a voňavý toaletný papier sa dá vyliečiť jednoducho nepoužívaním týchto produktov, najmä v blízkosti vašej vagíny.

Čo prestane rýchlo svrbieť?

Ako zmierniť svrbenie pokožky

  1. Na pokožku, ktorá svrbí, priložte studenú, vlhkú handričku alebo ľad. Robte to asi päť až 10 minút alebo kým svrbenie neustúpi.
  2. Dajte si kúpeľ z ovsených vločiek. …
  3. Zvlhčite svoju pokožku. …
  4. Aplikujte lokálne anestetiká, ktoré obsahujú pramoxín.
  5. Aplikujte chladiace prostriedky, ako je mentol alebo kalamín.

Odporúča: