Logo sk.boatexistence.com

Môže toto umývadlo ísť na akékoľvek WC?

Obsah:

Môže toto umývadlo ísť na akékoľvek WC?
Môže toto umývadlo ísť na akékoľvek WC?

Video: Môže toto umývadlo ísť na akékoľvek WC?

Video: Môže toto umývadlo ísť na akékoľvek WC?
Video: НЕГАТИВНАЯ РЕАКЦИЯ / РАЗОБЛАЧЕНИЕ ПЕВЦА / ДИМАШ и ПОНАСЕНКОВ 2024, Júl
Anonim

WASHLET® (rozprašovacie sedadlo) Pripravili sme WASHLET® s rôznym dizajnom a rôznymi funkciami. WASHLET® možno pripevniť aj na existujúce toalety.

Dá sa Toto Washlet nainštalovať na akúkoľvek toaletu?

TOTO S550e Washlet je ultra špičkové, luxusné bidetové sedadlo od TOTO. Je to úžasný produkt, ale nie je kompatibilný so všetkými toaletami. Preto sa pred nákupom uistite, že sa hodí k vášmu konkrétnemu dizajnu toalety.

Je Toto Washlet kompatibilný s toaletou Kohler?

Môžeme potvrdiť, že Alpha JX bidetové záchodové sedadlo, umývadlo TOTO s550e a umývadlo TOTO s500e sa zmestí na Kohler San Souci.

Aký je rozdiel medzi Toto Washlet a Washlet+?

Mohli ste si všimnúť, že čísla modelov bidetových sedákov TOTO WASHLET sú rovnaké ako ich bidetových sedákov WASHLET+ Napriek tomu, že fungujú rovnako, nie sú vzájomne zameniteľné! … Upozorňujeme, že na toaletu WASHLET+ môžete vždy nainštalovať bidetové sedadlo, ktoré nie je WASHLET+, ale káble a hadice zostanú viditeľné.

Môžete dať bidet na akékoľvek WC?

Bidetové záchodové dosky sú navrhnuté tak, aby ich mohol nainštalovať ktokoľvek, nie sú potrebné žiadne špeciálne zručnosti. Tento typ bidetu sa pripája priamo k vašej existujúcej toalete, takže sa nemusíte starať ani o novú inštaláciu.

Odporúča: