Logo sk.boatexistence.com

Čo znamená pahokee?

Obsah:

Čo znamená pahokee?
Čo znamená pahokee?

Video: Čo znamená pahokee?

Video: Čo znamená pahokee?
Video: City of Pahokee, FL August 22, 2023 Regular City Commission Meeting 6pm 2024, Smieť
Anonim

Pahokee je mesto nachádzajúce sa na brehu jazera Okeechobee v Palm Beach County, Florida, Spojené štáty americké. Pri sčítaní ľudu v roku 2010 tu žilo 5 649 obyvateľov.

Kto založil Pahokee?

Zubár (A)lonzo Warrick “L. W. Armstrong prišiel v roku 1915. Pestovateľ zeleru B. A. Howard zo Sanfordu na Floride kúpil takmer 400 akrov a založil Pahokee Re alty Company, aby ich predával po balíkoch.

Koľko hráčov NFL je z Pahokee?

Napriek chudobe a násiliu 'The Muck' vytvorilo viac ako 40 hráčov NFL. Náš dokument rozpráva príbeh Pahokee na Floride. (5 649 obyvateľov), jedinečné miesto, kde sa stredoškolský futbal stal viac než len hrou – je to spôsob života.

Prečo sa Belle Glade nazýva Muck city?

Belle Glade je mesto v Palm Beach County, Florida, Spojené štáty americké, na juhovýchodnom brehu jazera Okeechobee. … Belle Glade (a okolie) je niekedy označované ako „Muck City“ kvôli veľkému množstvu bahna, v ktorom rastie cukrová trstina, ktorá sa nachádza v oblasti

Je Belle Glade bezpečný?

Šanca stať sa obeťou násilného alebo majetkového trestného činu v Belle Glade je 1:33. Na základe údajov o kriminalite FBI nie je Belle Glade jednou z najbezpečnejších komunít v AmerikeV porovnaní s Floridou má Belle Glade mieru kriminality vyššiu ako 75 % miest a obcí v štáte všetkých veľkostí.

Odporúča: