Sú znížené stropy zastarané?

Obsah:

Sú znížené stropy zastarané?
Sú znížené stropy zastarané?

Video: Sú znížené stropy zastarané?

Video: Sú znížené stropy zastarané?
Video: Napínané stropy 2024, Septembra
Anonim

Knockdown textúru mnohí vlastníci nehnuteľností považujú za zastaranú, no stále má niekoľko vlastností, vďaka ktorým je užitočná a atraktívna. Ak chcete pridať hĺbku miestnosti, znížiť hluk a skryť nedokonalosti steny alebo stropu, nainštalujte textúru knockdown.

Sú stropy s textúrou zastarané?

Hoci popcorn alebo strop s textúrou sú zastarané, s ich používaním sú stále spojené niektoré výhody. Jedným z nich je, že pomáhajú skryť nedostatky na strope. Medzi takéto nedokonalosti patrí páska a špina použité na sadrokartónových doskách.

Je knockdown textúra populárna?

Štruktúrované steny sú obľúbeným trendom vo väčšine domácností v USA a na celom svete. Zrazenú textúru, ktorá je najobľúbenejšou textúrovanou stenou, považuje väčšina majiteľov domov za úzko spojenú s textúrami pomarančovej kôry, hoci rozdiely medzi nimi sú dosť výrazné.

Aká je najobľúbenejšia povrchová úprava stropu?

Textured Ceilings TextureExistuje mnoho typov textúr, ktoré môžete vytvoriť pre svoje stropy, ako napríklad Skip Lowel, Knockdown, Swirl, Lace a Spray Sand alebo Popcorn. Týchto päť textúr je najobľúbenejších. Môžete nájsť mnoho ďalších textúr, ktoré používajú niektorí domáci dizajnéri.

Čo je zlé na štruktúrovaných stropoch?

Nie každý je kyslý na popcornových stropoch. … Najväčšou estetickou nevýhodou popcornového stropu je to, že má tendenciu zbierať prach, špinu a pavučiny Vďaka svojim „kráterovým povrchom“tiež vrhá ostré tiene, vďaka ktorým sa objavujú miestnosti menšie. „Popcorn [textúra] sa veľmi ťažko čistí a udržiava v čistote,“povedal Schutte.

Odporúča: