Logo sk.boatexistence.com

Odišiel sebastian vettel do dôchodku?

Obsah:

Odišiel sebastian vettel do dôchodku?
Odišiel sebastian vettel do dôchodku?

Video: Odišiel sebastian vettel do dôchodku?

Video: Odišiel sebastian vettel do dôchodku?
Video: Drivers React To Kimi Raikkonen's Retirement | 2021 Dutch Grand Prix 2024, Smieť
Anonim

Sebastian Vettel povedal, že bol blízko odchodu z Formuly 1 na koniec tejto sezóny predtým, ako sa rozhodol podpísať zmluvu s Aston Martin na rok 2021.

Odchádza Sebastian Vettel do dôchodku?

Nie je to tak dávno, keď Sebastian Vettel znelo, že po sezóne 2020 by mal byť odchod do dôchodku. Po uzavretí viacročnej zmluvy s Aston Martin od budúceho roka Vettel očakáva, že zostane v tomto športe ešte ďalších sedem rokov.

Prečo Vettel odišiel do dôchodku?

Po prvý raz od štvrtkového ranného oznámenia, že sa v roku 2021 pripojí k tomu, čo sa v súčasnosti nazýva Racing Point namiesto Sergia Pereza, Vettel uviedol svoje úvahy a zdôraznil, že ide o kombináciu oboch „vzrušujúcich“potenciálov. rast tímu a to, čo chcel osobne dosiahnuť v …

Čo sa stalo Sebastianovi Vettelovi túto sezónu?

Sebastian Vettel bol diskvalifikovaný z VC Maďarska za porušenie pravidiel o palive po pretekoch, čím prišiel o druhé miesto pre Aston Martin. Aston Martin oznámil FIA svoj zámer odvolať sa proti rozhodnutiu. Tím má do štvrtka formalizovať výzvu.

Do akého tímu pôjde Sebastian Vettel v roku 2021?

Štvornásobný šampión Formuly 1 Sebastian Vettel sa presťahuje do tímu Racing Point, ktorý bude na sezónu 2021 premenovaný na Aston Martin. Vettel nahradí Mexičana Sergia Péreza, ktorý v stredu potvrdil, že v tíme nezostane po skončení aktuálnej sezóny.

Odporúča: