Logo sk.boatexistence.com

Čo je protokol mikrodávkového lupronového vzplanutia?

Obsah:

Čo je protokol mikrodávkového lupronového vzplanutia?
Čo je protokol mikrodávkového lupronového vzplanutia?

Video: Čo je protokol mikrodávkového lupronového vzplanutia?

Video: Čo je protokol mikrodávkového lupronového vzplanutia?
Video: Micro Batching 2024, Smieť
Anonim

Protokol vzplanutia alebo Microflare pre prípady slabej odozvy (tiež nazývané vzplanutie mikrodávky, krátky Lupron alebo krátky protokol) … Pokračovanie v Luprone dlhšie ako 3 dni dočasne potlačí hypofýzu takže má nízky výkon FSH a LH.

Čo je protokol vzplanutia mikrodávok?

Protokol vzplanutia alebo mikrodávkový protokol Lupron Co-Flare:

Pridaním „internej produkcie“FSH k „externému FSH“, ktorý sa podáva ako lieky na plodnosť tento protokol často vedie k zvýšenej citlivosti vaječníkov a zvýšenému počtu získaných oocytov.

Čo je protokol vzplanutia?

Protokol vzplanutia sa používa na „skokový štart“reakcie vaječníkov na stimuláciu u slabo reagujúcich, u žien v pokročilom reprodukčnom veku a u žien s nízkou ovariálnou rezervou.

Koľko jednotiek má mikrodávkový Lupron?

Mikrodávkový Lupron (20 jednotiek dvakrát denne) a 5. Gonadotropíny (Gonal F, Follistim, Menopur alebo Bravelle). Keď je vaša stimulácia dokončená, vaša sestra vás požiada, aby ste si užili hCG v konkrétny čas v ten večer a dostanete dohodnutý čas na odber vajíčok.

Čo je dlhý protokol Lupronu?

Lupron overlap protocol (dlhý down-regulačný protokol)V tomto režime bude pacient užívať BCP 3-4 týždne. Päť dní pred jej posledným BCP začne užívať Lupron. Niekoľko dní po ukončení BCP dostane menštruáciu a potom začne denne užívať FSH alebo hMG, kým jej najväčšie folikuly nedozrejú.

Odporúča: