Logo sk.boatexistence.com

Čo je lacnejší asf alt alebo betón?

Obsah:

Čo je lacnejší asf alt alebo betón?
Čo je lacnejší asf alt alebo betón?

Video: Čo je lacnejší asf alt alebo betón?

Video: Čo je lacnejší asf alt alebo betón?
Video: Как сделать легкую цементную стяжку в старом доме. ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ ОТ А до Я #12 2024, Smieť
Anonim

Náklady na asf altovú príjazdovú cestu sú zvyčajne lacnejšie ako betónové a stoja 2,00 – 4,00 USD za štvorcový meter. … Naproti tomu betónová príjazdová cesta stojí medzi 4,00 – 6,00 USD za štvorcový stopu pri štandardnej inštalácii.

Je lepšie mať betónovú alebo asf altovú príjazdovú cestu?

Betón je odolnejší ako asf alt Ak máte v úmysle zaparkovať svoje vozidlo na príjazdovej ceste, pravdepodobne by ste sa mali rozhodnúť pre betón, ktorý zvláda veľké zaťaženie lepšie ako asf alt. Asf alt navyše môže zmäknúť v dôsledku vysokých teplôt, čo nie je počas leta v Austrálii ideálne.

Aký je najlacnejší typ príjazdovej cesty?

Agregované príjazdové cesty. Kamenivo alebo štrk je najlacnejší a najodolnejší z týchto štyroch bežných materiálov pre príjazdové cesty.

Prečo je betón lepší ako asf alt?

Asf alt sa opravuje ľahšie ako betón, ale potrebuje to častejšie. Zatiaľ čo asf alt aj betón praskajú, asf alt má tendenciu kaziť sa rýchlejšie kvôli svojej mäkšej konzistencii. … Oprava betónu je náročnejšia a zaplátané miesta sú zvyčajne celkom zreteľné, pokiaľ neplánujete obnoviť povrch celej príjazdovej cesty.

Koľko stojí asf altová príjazdová cesta?

Vydláždenie asf altovej príjazdovej cesty stojí v priemere 4 737 $ s rozsahom medzi 2 932 a 6 568 $. Tento projekt beží od 7 do 13 $ za štvorcový meter, vrátane 2 $ na 6 dolárov za štvorcový meter za materiál a 5 až 7 dolárov za štvorcový meter za prácu. Ak nahradíte asf alt, bude to stáť 8 až 15 dolárov za štvorcový meter.

Odporúča: