Logo sk.boatexistence.com

Kde je ovládací panel v systéme Windows 10?

Obsah:

Kde je ovládací panel v systéme Windows 10?
Kde je ovládací panel v systéme Windows 10?

Video: Kde je ovládací panel v systéme Windows 10?

Video: Kde je ovládací panel v systéme Windows 10?
Video: Ako zakázať automatické aktualizácie ovládačov v systéme Windows 10 2024, Smieť
Anonim

Kliknutím na ľavé spodné tlačidlo Štart otvoríte ponuku Štart, do vyhľadávacieho poľa napíšte ovládací panel a vo výsledkoch vyberte položku Ovládací panel. Spôsob 2: Prístup k ovládaciemu panelu z ponuky Rýchly prístup. Stlačením klávesov Windows+X alebo klepnutím pravým tlačidlom myši na ľavý dolný roh otvorte ponuku Rýchly prístup a potom v nej vyberte položku Ovládací panel.

Kde nájdem Ovládací panel?

Otvoriť ovládací panel

Potiahnite prstom od pravého okraja obrazovky, klepnite na Hľadať (alebo ak používate myš, ukážte na horný v pravom rohu obrazovky, posuňte ukazovateľ myši nadol a potom kliknite na položku Hľadať), do vyhľadávacieho poľa zadajte položku Ovládací panel a potom klepnite alebo kliknite na položku Ovládací panel.

Ako otvorím Ovládací panel v systéme Windows 10 pomocou klávesnice?

Stlačte kláves Windows + R, napíšte: control a stlačte Enter. Voila, ovládací panel je späť; môžete naň kliknúť pravým tlačidlom myši a potom kliknúť na položku Pripnúť na panel úloh pre pohodlný prístup. Ďalší spôsob, ako získať prístup k ovládaciemu panelu, je z Prieskumníka súborov.

Má Windows 10 ovládací panel?

Windows 10 stále obsahuje Ovládací panel … Ak ovládací panel používate často, kliknite pravým tlačidlom myši na ikonu ovládacieho panela na paneli úloh po jeho spustení a vyberte možnosť „Pripnúť na panel úloh“. Potom ho môžete jednoducho spustiť z panela úloh. Na pracovnej ploche si môžete vytvoriť aj odkaz na Ovládací panel.

Ako otvorím Ovládací panel v systéme Windows?

Použite okno Spustiť

Ovládací panel môžete spustiť aj pomocou okna Spustiť. Stlačením kláves Windows+R otvorte okno Spustiť. Do poľa Otvoriť napíšte „Ovládací panel“a otvorte ho kliknutím na tlačidlo „OK“.

Odporúča: