Logo sk.boatexistence.com

Dá mi počítačová hus vírus?

Obsah:

Dá mi počítačová hus vírus?
Dá mi počítačová hus vírus?

Video: Dá mi počítačová hus vírus?

Video: Dá mi počítačová hus vírus?
Video: Hoobastank - The Reason (Official Music Video) 2024, Smieť
Anonim

Desktop Goose je hra, ktorá je momentálne dostupná iba na platforme Windows s veľkosťou súboru približne 3 MB. Keď si túto hru nainštalujete, na vašu plochu sa pridá hus, ktorá sa neustále hýbe a môže byť občas otravná. … Avšak kritici ani online antivírusový softvér nezistili v týchto súboroch žiadne vírusy.

Je stolová hus pre váš počítač zlá?

Vývojár Sam Chiet vytvoril Desktop Goose, aplikáciu, ktorá „zničí váš počítač.“Chiet povedal, že je to pocta hre House House's Un titled Goose Game. Aj vy si môžete zničiť svoju plochu stiahnutím aplikácie na itch.io, kde si môžete pomenovať svoju vlastnú cenu.

Je hus v mobile vírus?

Hoci to nie je vírus, Desktop Goose môže prerušiť akúkoľvek aktivitu na vašom počítači. Nebude váhať a objaví sa pri hraní PC hry potiahnutím poznámky s nápisom „dobrá práca“.

Ako sa zbavím husieho vírusu?

Ak chcete odinštalovať akúkoľvek aplikáciu na počítači Mac – vrátane stolného počítača Goose – všetko, čo musíte urobiť, je pretiahnuť aplikáciu do koša Nájdite aplikáciu Desktop Goose v priečinku Stiahnuté súbory alebo Aplikácie, potom ho presuňte do koša a odinštalujte ho. Presuňte Desktop Goose do koša a odinštalujte ho.

Môže počítač dostať vírus?

Existujú tri hlavné spôsoby, ako sa váš počítač mohol nakaziť počítačovým vírusom. Prvý spôsob, ako sa váš počítač môže infikovať z vymeniteľného média, ako je USB kľúč. Ak do počítača vložíte kľúč USB alebo disk z neznámeho zdroja, môže obsahovať vírus.

Odporúča: